Gazete Vatan Logo

AUZEF bütünleme sınavı ertelendi mi? 22-23 Ocak AUZEF sınavı iptal mi, AUZEF telafi sınavı tarihleri değişti mi, ne zaman?

AUZEF sınavları ertelendi mi, AUZEF telafi sınavı iptal mi? AUZEF sınav tarihleri ile ilgili aramalar arttı. AUZEF bütünleme sınavları için heyecanlı bekleyiş devam ederken, İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden önemli bir açıklama geldi. İşte AUZEF sınav tarihleri ile ilgili son gelişmeler…

AUZEF bütünleme sınavı ertelendi mi? 22-23 Ocak AUZEF sınavı iptal mi, AUZEF telafi sınavı tarihleri değişti mi, ne zaman?

AUZEF bütünleme sınavı ertelendi mi, AUZEF sınavı iptal mi? planlanan AUZEF bütünleme sınavları için sınav giriş belgesi beklenirken, 22-23 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan bütünleme (telafi) sınavları hakkında İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yayımlandı. Peki, AUZEF sınavları ne zaman, AUZEF sınav tarihleri belli oldu mu?

AUZEF SINAVI ERTELENDİ Mİ, NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sosyal medya hesapları üzerinden AUZEF sınavlarının ileri bir tarihe ertelendiği duyurdu.

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamada “Değerli Öğrencilerimiz,
Mevcut ve devam edeceği ön görülen olumsuz hava şartları nedeniyle 22-23 Ocak 2022 tarihinde yapılması planlanan telafi (bütünleme) sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadelerini kullandı.

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sınavların ertelenmesinin ardından kurumdan yapılan açıklamada Sınavın yapılacağı tarih, hava şartları göz önünde bulundurularak en kısa sürede duyurulacaktır, denildi.

Haberin Devamı