Gazete Vatan Logo

AÖL sınavları nasıl olacak? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman?

Lise eğitimini açıktan devam eden binlerce kişi Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavlarının ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor. MEB AÖL sınav tarihlerini açıkladı. Peki, AÖL sınavları nasıl olacak? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınavı online mı olacak? İşte MEB’in AÖL sınav takvimi…

AÖL sınavları nasıl olacak? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman?

Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! MEB açıkladı! Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav tarihleri belli oldu. MEB AÖL sınav takvimini açıkladı. Öte yandan AÖL öğrencisi binlerce kişi sınavların yüz yüze mi, online mı yapılacağını araştırıyor. Peki, AÖL sınavları nasıl olacak? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınavı online mı olacak? İşte MEB’in AÖL sınav takvimi…

AÖL 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

MEB’TEN yapılan açıklamaya göre, Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğreti Lisesi - II. Dönem Sınavı 2022 Mart ayında uygulanacak.

2. DÖNEM AÖL SINAVLARI ONLINE MI YÜZ YÜZE Mİ YAPILACAK?

İkinci dönem açık lise sınavları e sınav olarak gerçekleştirilecek.

AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi - III. Dönem Sınavı 2022 Temmuz ayında e-Sınav olarak yapılacak.

2022-2023 Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı Aralık 2022'de e Sınav olarak gerçekleşecek.

Haberin Devamı