Gazete Vatan Logo

AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF sınavları sona erdi. Bu yıl AÖF sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde üç oturumda yapıldı. Sınavların sona ermesi sonrası öğrenciler sınavın zorluk kolaylık derecesini araştırmaya başladı. Peki, AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? AÖF sınav soruları nasıldı?

AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı?

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ara sınavlarının ilk oturumlarını geride bıraktı. AÖF vize sınavları ortalamaya %30 dönem sonu final sınavları ise %70 etki edecek. Peki, AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? AÖF sınav soruları nasıldı?

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF sınav soruları ve cevapları için sınavın ardından henüz bir açıklama gelmedi. Ancak ara (Vize) sınavı cevap anahtarının 1 hafta içerisinde paylaşılması ön görülüyor.

AÖF güz dönemi vize sınavında çıkan tüm derslere ait sorular eKampüs sistemine yüklendikten sonra ilgili dersin sayfasında yer alan Çıkmış Sınav Soruları sekmesinde yer almaktadır.

https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF SINAV SORULARI NASILDI?

Sosyal medya platformu X üzerinden AÖF sınavları ile ilgili yapılan yorumlar şu şekildedir:

Aöf tipik sorularını sormuş yine

Soruları kolay hazırlamışsınız keşke biraz daha zor olsaydı mezun olmamızı istemiyorsunuz sanırım!! Birde kendi semtlerimizdeki okullarda sınava gitmek varken neden uzak semtlere yolluyorsunuz? soğuk bir yandan, uzaklık bir yandan kolaylık yok, hep zorluk hep zorluk

Haberin Devamı

" #Aöf de #sosyoloji okumak ne kadar zor olabilir ki" gibi düşünceniz varsa söyleyeyim; çalışmadan geçilmez o derslerin sinavlarindan!