Gazete Vatan Logo

AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?

2023 2024 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Ara Sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek. AÖF ara sınavı ilk oturum 9 Aralık Cumartesi (bugün) saat 10.00'da başladı. Sınavda her ders için 20 adet soru sorulacak ve 30'ar dakika süre verildi. Ders başarı puanı ara sınavın %30’u, dönem sonu sınavının da %70 i alınarak hesaplanıyor. Peki, AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?

Açıköğretim AÖF ara sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak, AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? 9 Aralık oturumu gerçekleşti, 10 Aralık tarihinde de bir oturum daha gerçekleşecek.

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

Sınavlarının cevap anahtarı ekampüs sisteminde yer alan "Çıkmış sınav soruları" sekmesinde yer alır. https://ekampus.anadolu.edu.tr/ sitesinde yoğunluk başladı.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF sınav soruları ve cevapları için henüz açıklama gelmedi. Ara (Vize) sınavı cevap anahtarının 1 hafta içerisinde paylaşılması bekleniyor.

AÖF güz dönemi vize sınavında çıkan tüm derslere ait sorular eKampüs sistemine yüklendikten sonra ilgili dersin sayfasında yer alan Çıkmış Sınav Soruları sekmesinde yer almaktadır.

https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.