Gazete Vatan Logo

AÖF öğrencisi vergisiz telefon alabilecek mi, Açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilir mi? Vergisiz telefon Açıköğretim için geçerli mi?

Açıköğretim (AÖF) üniversite öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi, vergisiz telefon Açıköğretim için geçerli mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatlerinden biri olan üniversite öğrencilerinin 1 defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak düzenlemenin akıbeti merak ediliyor. Vergisiz telefonun ne zaman başlayacağı merak edilirken, aynı zamanda AÖF öğrencisi vergisiz telefon alabilir mi? sorusunun da yanıtını araştırıyor. Peki, Açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilir mi?

AÖF öğrencisi vergisiz telefon alabilecek mi, Açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilir mi? Vergisiz telefon Açıköğretim için geçerli mi?

Açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilir mi, vergisiz telefon Açıköğretim için geçerli mi? Öğrenciye Vergisiz Telefon haberleri yakından takip ediliyor. AK Parti Seçim beyannamesinde öğrenciler için verilen vaatlerden birisi olan vergisiz telefon ve bilgisayar ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan da açıklama yaptı. Erdoğan “seçim beyannamesinde gençlere verdiğimiz sözleri adım adım hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı. Kabine Toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemine geldi. Peki, AÖF üniversite öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

AÖF ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ VERGİSİZ TELEFON ALABİLECEK Mİ?

7 Ağustos Pazartesi günü yapılan Kabine Toplatısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "seçim beyannamesinde gençlere verdiğimiz sözleri adım adım hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sürecinde yaptığı açıklamada “Gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı açıklamada ise, “Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız” demişti.

Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.