Gazete Vatan Logo

2022 KPSS ortaöğretim geç başvurusu ne zaman? KPSS ortaöğretim geç başvuru ücreti ne kadar? Sınav ne zaman? İşte ÖSYM AİS KPSS başvuru ekranı!

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek 2022 KPSS ortaöğretim başvuruları 13 Eylül’de sona ermişti. İlk başvuru döneminde başvuruyu kaçıranlar için geç başvuru süreci başlıyor. K PSS ortaöğretim geç başvuruları ve başvuru ücreti adaylar tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 KPSS ortaöğretim geç başvurusu ne zaman? KPSS ortaöğretim geç başvuru ücreti ne kadar? Sınav ne zaman? İşte ÖSYM AİS KPSS başvuru ekranı!

2022 KPSS ortaöğretim geç başvurusu ne zaman? KPSS ortaöğretim geç başvuru ücreti ne kadar? Sınav ne zaman? İşte ÖSYM AİS KPSS başvuru ekranı!

2022 KPSS ortaöğretim başvuruları için geç başvuru süreci başlıyor. İlk başvuru süreci 13 Eylül’de tamamlanan KPSS ortaöğretim başvuruları için adaylar başvuru ücretini merak ediyor. Peki, 2022 KPSS ortaöğretim geç başvurusu ne zaman? KPSS ortaöğretim geç başvuru ücreti ne kadar? Sınav ne zaman? İşte ÖSYM AİS KPSS başvuru ekranı!

2022 KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2022-KPSS Ortaöğretim geç başvuru takvimiyle birlikte, ilk başvurularını yapamayan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre; KPSS ortaöğretim geç başvuruları 21-22 Eylül tarihlerinde alınacak. Başvurular 22 Eylül akşamı 23.59'da son bulacak.

ORTAÖĞRETİM KPSS NE ZAMAN 2022?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 KPSS sınav takvimine göre, KPSS ortaöğretim sınavı, 6 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak.