Gazete Vatan Logo

17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi?

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona ediyor. Öğrenciler "dönem sonu faaliyet haftası" kapsamında okullara gitmeye devam ediyor. Bu hafta boyunca okullarda ders işlenmeyecek ve öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ancak öğrenciler yoklama alınıp alınmayacağını sorgulamaya devam ediyor. Peki, 17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi?

17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 15-18 Ocak tarihleri arasında okulların son haftasında "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleneceğini duyurmuştu. Bu hafta boyunca okullarda ders işlenmiyor. Okulların son haftasında yoklama alınıp alınmayacağı hala sorgulanmaya devam ediyor.

17 Ocak yoklama alınacak mı, dersler işlenecek mi?

MEB, okulların son haftasında yoklama alınmasına yönelik herhangi bir açıklama yapmadı. Bu nedenle, okulların son haftasında yoklama alınıp alınmayacağı okul yönetimlerinin inisiyatifine bırakıldı.

Önceki yıllarda, okulların son haftasında yoklama alındığı biliniyor. Bu nedenle, bu yıl da okulların son haftasında yoklama alınabileceği tahmin ediliyor.