Gazete Vatan Logo

Yalancının mumu Youtube’a kadar!

Sigortadan faydalanmak için öyle bir şey yaptıki...

ABD’de meteliğe kurşun atan iş adamı 1.5 milyon dolarlık arabasını sigortadan faydalanmak için göle uçurdu. Raporda “Önüme pelikan çıktı çarpmamak için göle uçtum” diyen adamın kazasını videoya çeken bir adam gerçeği ortaya çıkardı. İş adamı dolandırıcılıktan yargılanıyor.

- İletişim çağında kurnazlık yapmaya çalışan ABD’li iş adamı Andy House’un foyasını YouTube ortaya çıkardı. Bir dönem çok varlıklı olan fakat yaşanan son krizler sonrasında tüm malvarlığını kaybeden House’un elinde 1.5 milyon dolarlık Bugatti Veyron otomobil kaldı. Otomobili satarak para kazanmak yerine House’un aklına bir fikir geldi. House, kaza süsü vererek otomobili pert etmek ve sigortadan parasını almak istedi. Bu yüzden aracını Teksas’taki La Marque Gölü’ne uçurdu, yetkililere de “Önüme pelikan çıktı çarpmamak için direksiyon hakimiyetimi kaybettim” dedi.

3.7 milyon kişi izledi

- Yapılan soruşturma sonrasında 2.2 milyon dolarlık sigorta parasını cebine indiren House’un başını YouTube’a yüklenen bir video yaktı. Teksas’ta çekilen videoda son sürat giden bir Bugatti doğrudan göle uçarken görülüyor. 3.7 milyon kişinin izlediği videoda hiçbir pelikan olmaması dikkat çekerken sigorta şirketi de bu videodan haberdar oldu ve iş adamına dava açtı. Gözaltına alınan House, gelecek hafta dolandırıcılık suçundan yargılanacak. DIŞ HABERLER

Haberin Devamı