Gazete Vatan Logo

Ünlü markanın reklam ekranında yayınladılar!

Spor malzemeleri üreten bir şirketin, Yeni Zelanda'nın Auckland kentindeki mağazasının reklam ekranında, 9 saat boyunca cinsel içerikli film yayınlandı. Tepkiler sonrası şirket, görüntüler nedeniyle özür diledi.

Ünlü markanın reklam ekranında yayınladılar!

BBC'te yer alan habere göre, 'şirketin en iyi şubesi' olarak nitelendirilen Auckland'deki bir spor mağazasında, gece yarısından çalışanların işe geliş saati olan 10.00’a kadar cinsel içerikli film yayınlandı.

Reklam ekranının hacklendiğini belirten şirket, cinsel içerikli yayının internet korsanları tarafından yapıldığını açıklayara özür diledi. Şirket tarafından yapılan açıklamada "Bunun bir daha olmamasını sağlamak için yazılımcılarımız ve çevrimiçi güvenlik tedarikçilerimizle birlikte çalışıyoruz” ifadesi kullanıldı.

Olaya ilişkin güvenlik görevlisi "Bazı insanlar şok oldu, durdular ve izlediler" dedi. Cinsel içerikli görüntüleri izleyen bir kadın ise, "İkinci kez baktım çünkü gördüklerime inanamadım. Tamamen uygunsuz ve saldırgandı. Böyle bir duruma çocukların maruz kalmasını istemiyoruz" ifadesini kullandı.