Gazete Vatan Logo

'Trump yüzünden' kocasını boşadı!

ABD Kaliforniya 73 yaşındaki emekli cezaevi gardiyanı Gayle McCormick ABD başkanı Donald Trump’ın yuvasını yıktığını iddia ediyor.

'Trump yüzünden' kocasını boşadı!

ABD Kaliforniya'da 73 yaşındaki Gayle McCormick Trump'a oy veren kocasını boşadı. McCormick kendini ihanete uğramış gibi hissediyor. Çünkü kendini sosyalist demokrat olarak tanımlayan 22 yıldır evli olduğu kocasının başkanlık seçimlerinde Donald Trump’a oy verdiğini öğrenince ondan boşanmaya karar verdi. Gayle McCormick kocasının sağ görüşlü olduğunu ama Trump gibi birine oy verdiğini öğrenince kendini ‘ihanete uğramış’ hissettiğini söylüyor. McCormick, Reuters’a yaptığı açıklamada kocasıyla aralarında daha önce hiç farkında olmadığı mesafeler açıldığını söylüyor. Mc Cormick gençliğinde asla geri adım atmayacağı çok sayıda konuda ödün vermeye başladığını fark ettiğini ifade ediyor.

Ünlü araştırma şirketi Ipsos’un Reuters’la yaptığı ortak ankete göre 6 bin 426 katılımcının yüzde 16’sı Trump seçildikten sonra aile üyeleri veya arkadaşlarıyla artık konuşmadığını ifade ediyor. Katılımcıların yüzde 30’u da Trump’a oy veren tanıdıklarıyla ilişkilerini tamamen kestiklerini söylüyor.