Gazete Vatan Logo

Otelde dehşet! İlişki bahanesiyle kandırıp cinsel organını kesti

Dünya bu kan donduran olayı konuşuyor. Sevgilisinin tehditlerine dayanamayan kadın resmen dehşet saçtı. Erkek arkadaşını ilişkiye girme bahanesiyle otele götüren kadın burada sevgilisine dehşeti yaşattı. İşte haberin detayları...

Otelde dehşet! İlişki bahanesiyle kandırıp cinsel organını kesti

Endonezya'nın Kuzey Sumatra bölgesinde meydana gelen olay dünyada gündem oldu. Söz konusu olayda genç bir kadının sevgilisine yaptıkları pes dedirtti.

28 yaşında olan ve adı yetkililer tarafından açıklanmayan kadın, bir süredir erkek arkadaşı tarafından tehdit ediliyordu. Söz konusu tehditler arasında genç kadının uygunsuz görüntülerini internete yaymak da yer alıyordu.

BİR ANDA SALDIRDI

Tehditlerden bunalan kadın ise bir otelde erkek arkadaşına saldırdı. İlişkiye girme bahanesiyle erkek arkadaşını kandıran kadın, 28 yaşında olan adamın bir anda cinsel organını kesti. Görgü tanıkları yerel basına yaptığı açıklamada ikilinin 7 aydır birlikte olduğunu bildiklerini ve olaydan önce herhangi bir kavga sesi duymadıklarını bildirdi. Yaşanan olay sonrası adamın acı çığlıklarının oteli inlettiğini belirten kaynaklar hemen polise haber verdiklerini söyledi.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ise genç adamı apar topar hastaneye kaldırdı. Çok kan kaybettiği söylenen adamın yoğun bakımda olduğu ve çok kan kaybettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Polis tarafından yapılan açıklamada ise kadının ifadesi yer aldı. Sibolga Polis Şefi Taryono Rajarja, 7 aydır birlikte olan çift arasında çıkan kavganın detaylarını paylaştı. Rajarja konuyla ilgili şöyle dedi:

'Şüphelinin ifadesine göre yaklaşık yedi aydır bir ilişki içindeydiler. Bu nedenle bir otelde buluşmak için randevu aldılar. Burada adam ilişkiye girmek istedi, kadın reddetti. İlişki teklifi reddedince erkek sinirlendi ve kadını tehdit etti, sonrası ise bildiğiniz gibi'

Otel çalışanlarından olan Evi Wahyuni Siregar ise görgü tanıklarının ifadelerini doğrular nitelikte konuştu. İkilinin odasından daha önce hiç kavga sesi duymadığını belirten resepsiyonist bir anda çığlık sesleri duyduğunu ve odaya geldiğinde halının kanlar içinde olduğunu belirtti.