Gazete Vatan Logo

Arnold Schwarzenegger: Trump bana aşık

'Terminatör' rolüyle dünya çapında tanınan oyuncu Arnold Schwarzenegger, 'Çırak' isimli televizyon programı nedeniyle ABD Başkanı Donald Trump ile aralarında oluşan diyalog hakkında konuştu.

Arnold Schwarzenegger: Trump bana aşık

Washington DC merkezli radyo kanalı Sirius XM'in yayınına katılan Schwarzenegger, ABD Başkanı Donald Trump'ın yerine sunduğu 'The New Celebrity Apprentice' programından ayrıldıktan sonra çıkan tartışmalara dair soruları yanıtladı.

Trump'ın aralarındaki tartışmayı Beyaz Saray'da da sürdürmesi hakkında "Sizce Trump neden size bu kadar takıntılı? Niye Twitter'da sürekli sizin hakkınızda konuşuyor?" şeklindeki soruya, ünlü oyuncu "Sanırım bana aşık" diye cevap verdi.

Spikerin, "Sizce sebebi bu mu? Trump ile uzun bir geçmişiniz var" ifadesine ise Schwarzenegger, "Evet, sanırım öyle" diyerek karşılık verdi.

ABD'DEKİ SİSTEMİ ELEŞTİRDİ

Siyaset hakkında da yorumlarda bulunan Schwarzenegger, "Politikayı yollara benzetiyorum. Sağ ve sol çukurdur, merkez ise daha sürülebilirdir. Bu yüzden icraatlerin de merkezde olduğuna inanıyorum. Umuyorum ki siyasetçiler bir gün uyanıp, partileri için çalışmak yerine halkları için çalışmaya karar verirler. Çünkü bu haliyle hiçbir işe yaramıyor, hiçbir şey tamamlanamıyor" dedi.

Haberin Devamı

TRUMP YÜZÜNDEN AYRILMIŞTI

Cumhuriyetçi Partili eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, geçen ay ABD Başkanı Donald Trump'ın 'baş yapımcı' olduğu 'The New Celebrity Apprentice' (Yeni Ünlü Çırak) adlı televizyon programından ayrılacağını açıklamıştı. NBC televizyonunda yayınlanan programı Trump'ın yerine sunan Schwarzenegger, "The New Celebrity Apprentice"in yeni sezonunda olmayacağını bildirerek, programdan Trump ile bağı nedeniyle ayrılma kararı aldığını duyurmuştu. Schwarzenegger, "Trump'ın baş yapımcı olarak programla hala bağının olduğunu ve programdan para aldığını öğrendiğinde halkın yarısı boykot etmeye başladı" demişti.

Trump ise, Schwarzenegger'in sözlerine Twitter üzerinden yanıt vererek, "Arnold Schwarzenegger, Çırak'ı isteyerek bırakmıyor. Schwarzenegger, düşük (acınası) reytingleri nedeniyle kovuldu, benim tarafımdan değil. Harika program için üzücü bir son" demişti.