Yedi Bela Hüsniyeler

Kemal Sunal’ın ‘Yedi Bela Hüsnü’ adında 1982 yapımı bir komedi filmi vardı. Aradan 26 yıl geçti. Hüsnü’nün dişi olanı geldi. Üstelik bir değil yedi tane. İşte ‘Yedi Bela Hüsniyeler’...

Yedi Bela Hüsniyeler

HÜSNİYE ABLA: SEDA SAYAN

Bir zamanların ‘Sabahların Sultanı’ ve evlilik rekortmeni, deneyimi, birikimiyle hepsinin ablası sayılır. Kadırgalı Aysel lakaplı ünlü sanatçı dobra, gözü pek ve kuru gürültüye pabuç bırakmayan güçlü karakteriyle her zaman magazin dünyasının popüler isimleri arasında yer almıştır. Seda’yı öfkelendirmek akıllara zarardır.

HÜSNİYE KARDEŞ: SEREN SERENGİL

42 yaşındaki eski assolist sunuculuğunu yaptığı televizyon programında polemik çıkarma konusunda yeteneklerini göstererek gündem yaratmayı başardı. Hatta ailemizden biri gibi gördüğümüz ‘Hüsniye Kardeş Seren’ bu uğurda 3 günlüğüne hapse girmeyi bile göze aldı. Giriştiği söz düellolarıyla dikkatleri üzerine topladı.

HÜSNİYE TEYZE: DEMET AKALIN

45 yaşındaki popüler şarkıcı bu dünyada üstüne vazife olan veya olmayan her şeye karıştı ve tartışmaya girmek için hiçbir fırsatı kaçırmadı. Kim Kardashian’a bile Twitter üzerinden ayar vermeye çalıştı. Gerçek bir teyze gibi laf altında asla kalmadı. Ezeli rakibi ve ebedi düşmanı Hande Yener ile olan bitmeyen kavgasını doruklara taşıdı.

Haberin Devamı

HÜSNİYE HALA: HANDE YENER

Demet’in teyzeliğine ezeli rakibi, aynı reklamda birlikte oynamadıklarında ebedi düşmanı olan yaşıtı Hande Yener de Hüsniye Hala rolüyle karşılık verdi. O da hiç laf altında kalmadı. Ancak Hüsniye Teyze ile uğraşmaktan başkalarına fazla vakit ayıramadı. Nuh nevi’den kalma üstsüz bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca Hüsniye Kardeş ile bir çatışma yaşadı.

HÜSNİYE SULTAN: GÜLBEN ERGEN

Hüsniye Teyze ve Hüsniye Hala ile aynı yaşta olan ünlü şarkıcı saltanatını süren gerçek bir Sultan gibi başına çorap örenlerle muhatap olmadı. Entrikalara karşı Hürrem Sultan’ı bile kıskandıracak planlı, akıllı tavırlar aldı ve sonuçta da kendi kazandı. Sabrı sayesinde sütten çıkmış ak kaşık gibi kaldı.

HÜSNİYE YENGE: YEŞİM SALKIM

60’lı yıllarda Güney Vietnam’da Korkunç Yenge lakaplı Madam Nhu vardı. Yeşim güzelliği, cazibesi ve zekasıyla damarına basıldığı anda onu gölgede bırakacağını defalarca kanıtladı. Asla taviz vermeyen ve yılmayan karakteriyle hemcinslerine nasıl kendi ayaklarının üstünde dimdik durabileceklerini göstermesiyle tanındı.

Haberin Devamı

HÜSNİYE HATUN: DENİZ AKKAYA

40 yaşındaki seksi ve zeki manken hanım hanımcık oturmasını da biliyor, gereği geldiğinde panter gibi tırnaklarını çıkartıp kendini savunmasını da. Ya saraydaki hatun olabiliyor ya da acımasız bir Amazon savaşçısı. İkisinde de çok başarılı.

Yedi Bela Hüsniyelerimiz hayatımıza renk katıyor. Onlarsız olmaz!

DİĞER YENİ YAZILAR