Günün sorusu: Dipsiz kuyunun dibinde ne var?

Kariyerine başladığı günden beri polemik yaratmak için uğraşan Aleyna Tilki amacına bu defa Dipsiz Kuyum şarkısıyla ulaştı.

Aleyna Tilki’nin YouTube’da yayınlanan ‘Dipsiz Kuyum’ adlı son şarkısı eski bir parçaya benzetilmiş.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay bestesi Emrah Karaduman’a ait şarkının çalıntı olduğunu iddia etmiş. ‘Acıların Kadını’ olarak bilinen Bergen’in 29 yıl önce yorumladığı Cengiz Tekin’in ‘Yıllar Affetmez’ adlı şarkısıyla aynı olduğunu söylemiş.

Günün sorusu: Dipsiz kuyunun dibinde ne var

Akay ayrıca 1997’de Ümit Besen’in ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi’ ve 1990 yılında Kurtuluş Türkgüven’in ‘Çok mu Gördünüz’ şarkılarının da Tekin’in aynı eserinden alıntı olduğuna değinmiş.

Helal olsun Tekin’e! Ne beste yapmış ama?

En az 3 şarkıyı beslemiş.

63 yaşındaki müzisyen konunun yabancısı değil.

Tarkan’ın geçtiğimiz Şubat piyasaya çıkan ‘Beni Çok Sev’ parçasının da ‘Ellerim Uğurlar’ isimli eserinden çalıntı olduğu öne sürülmüştü.

Arabesk müziğin duayen bestecisi ‘’1700’den fazla bestem var hangi biriyle uğraşayım’’ deyip hakkını aramak için MESAM’a gitmişti.

Haberin Devamı

Şimdi karşısına Tilki’nin ‘Dipsiz Kuyum’ adlı parçası çıktı. Kariyerine başladığından beri polemik yaratmak için çırpınan ve bu sayede sürekli gündeme gelmeyi başaran Aleyna yine hedefine ulaştı.

Şarkısı çalıntı mı alıntı mı esinlenilmiş mi değil mi diye sosyal medyada konuşulması merak uyandıracak ve bol miktarda reklamı yapılacak.

Gelelim günün sorusuna.

‘Dipsiz kuyunun dibinde ne var?’ 1959 yılında doğan ve 30 yaşındayken eski kocası tarafından silahla vurulup öldürülen talihsiz Bergen’in söylediği şarkı mı?

Yoksa aslen Samsunlu 31 yaşındaki besteci, aranjör, klavyeci ve Aleyna’yı keşfeden talihli menajer Emrah’ın yeni bestesi mi?

Gel de çık işin içinden!

Kızları hediye sevgilisi de bonusu

Günün sorusu: Dipsiz kuyunun dibinde ne var

Eski sunucu ve yeni şarkıcı Defne Samyeli ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk sayesinde çok popüler oldu. Medyada kendisi ile ilgili haberler tavan yaptı. Sahneye çıktığı mekanlardan aldığı ücret arttı.

Defne’nin Derin Talu ve Deren Talu adında kendisi gibi dünya güzeli iki yetişkin kızı var.

Haberin Devamı

Küçük kızı Derin geçtiğimiz gün 15 yaşına basmış. Ana-kız kafa kafaya verip çektikleri selfieyi Instagram’da paylaşmış. Defne fotoğrafın altına ‘’Benim canım bebeğim, iyi ki doğdun… Seninle geçirdiğim her gün bana büyük hediye’’ diye bir not yazmış. Defne şanslı kadın.

Kızları hayatının hediyesi.

Sevgilisi de bonusu!

“Saltbae” modası geçti ‘goldbae’ akımı geldi

Saltbae adını verdiği ete tuz dökme hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe işini biliyor.

Ünlü etçi her fırsatta ilginç paylaşımlarda bulunmayı sürdürüyor ve sürekli olarak da kendini yeniliyor.

35 yaşındaki internet fenomeni Erzurumlu kasap şimdi de Dubai’de şatafata meraklı zengin müşterileri için eti altına bulamış.

Günün sorusu: Dipsiz kuyunun dibinde ne var

Çektiği videoyu sosyal medyada son derece akıllıca ‘24 karat altın biftek’ notuyla yayınlamış.

Sosyetik etçinin keskin bıçağıyla modern Samurai gibi yeteneklerini sergilediği ilginç görüntüler izleyenleri şaşkına çeviriyor.

Örneğin ‘Durma parçala dedi’ notuyla çektiği videoda pirzola kesme şovunu izleyen müşterisi sandalyesinden yere düşüyor.

Haberin Devamı

Altın fiyatları aldı başını gidiyor.

Yaratıcılıkta sınır tanımayan Nusret Gökçe’nin önlenemez yükselişi tüm hızıyla devam ediyor.

Yuvarlak güneş gözlükleri ve beyaz atletiyle kendine özgü bir tarz yaratan etçinin son marifeti.

Gündeme çok uygun.

‘SaltBae’ modası geçti.

‘GoldBae’ akımı geldi!

Hem de 24 karat!

DİĞER YENİ YAZILAR