Elma dersek çık armut dersek çıkma

Murat Başoğlu geçen yıla damga vuran skandaldan sonra uzun süredir sırra kadem basmıştı. Gözlerden ve dedikodulardan uzak sessiz, sakin, fırtınasız bir hayat yaşıyor gibiydi. Boşanmak zorunda kaldığı eski eşi ve çocuklarıyla tekrar birlikte olup olmadığı bilinmiyordu. Ünlü sunucu herhalde kendini toparlamaya çalışıyordu. Biz de olayı yeni yeni unutmaya başlamıştık. Şoku atlatmak üzereydik. Ama maalesef izin vermediler. Sansasyonla beslenen bir magazin programı Murat’ın intihara teşebbüs ettiği iddiasını öne sürdü. Attıkları oltaya Murat da hemen takıldı. 14 yaşındaki oğlunun ve ailesinin çok üzüldüğünü açıkladı. “Bu vicdansızlığı kendime izah edemiyorum” diyerek kabuğundan fırladı. Derken haberi yapan magazin programının sunucularından biri Murat’ın stüdyoyu bastığını ve hepsini tehdit ettiğini iddia etti.

Bu arada söz konusu programın yapımcısı telefonla da canlı yayına bağlanıp olayı doğrulayıverdi. Diğer sunucu ise yetkililere şikayette bulunmayan yapımcısını fazla merhametli olmakla suçladı. Böylece mazide kalmış sansasyonel olaylar zinciri yeniden başladı. Ancak şansımıza daha fazla büyümeden şimdilik sanki kapandı. Yarın öbür gün bir yerden patlak verir mi vermez mi artık bilemeyiz.

Haberin Devamı

Çünkü 50 yaşındaki ünlü sunucu ortaya bir çıkıyor pir çıkıyor. Oysa ne güzel ortadan kaybolmuştu. En iyisi saklambaç oyunundaki gibi kendisine “Elma dersek çık armut dersek çıkma” demek. Sonra da hep bir ağızdan “Armut Murat armut çıkma” diye seslenmek.

Elma dersek çık armut dersek çıkma

AŞK KRİTERLERİ TERCÜMESİ

Hülya Avşar aşk hayatıyla ilgili konuşmuş. 54 yaşındaki ünlü yıldız 8 yıldır yalnız olduğunu itiraf etmiş. “Önce saygı ve huzur. Aynı evin içinde birbirimizin varlığını hissederek yok olmayı becermeliyiz” demiş. Genç sevgili istemediğini de sözlerine ilave etmiş. Yani Avşar Kızı rahatını, huzurunu kaçıracak bir ilişki istemiyor. Evinin içinde rahat olmak istiyor. Sevgilisinin dilediği zaman hazır dilediği zaman yok olmasından yana. Bu saatten sonra yanındaki erkeğin antikalıklarına ve kaprislerine tahammülü yok. İşine gelirse! Robot gibi davransa olur. Yeter ki haddini, yerini bilsin. En azından başımı ağrıtmaz diyor. Ayrıca kazandığı serveti de paylaşmaya niyeti yok. Haklı da. Bunca yıldır gecesini gündüzüne katarak çalışmış, kim bilir ne fedakarlıklar yaparak parasını biriktirmiş. Şimdi neden bunu sırf gönlünü birazcık eğlendirmek için genç bir aşığa kaptırsın? Bir de üstelik kendisini çekemeyenlerin kinayeli laflarına hedef olsun? Dalga geçmelerine göz yumsun. Yok öyle yağma. Hülya Avşar gibi güzelliğiyle efsane olmuş zekasıyla bugünlere kadar gelmiş ünlü ve popüler bir kadın kendi kurallarını yazar. Davul dengi dengine çalar. Aşk kriterleri dediğinin tercümesi budur işte!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR