MANDIRA FİLOZOFU GİTTİ LEYLA’NIN KABİLESİ GELDİ

Leyla Bilginel son derece ilginç bir kadın. Aslen Karslı olan Ankara doğumlu 40 yaşındaki güzel oyuncu Kömürcü soyadını mahkeme yoluyla Bilginel olarak değiştirdi. 2007 yılında New York’a gidip sperm bankası yöntemiyle bir çocuk dünyaya getiren ilk Türk kadını oldu. Daha sonra oğlu Kayra ile birlikte Tayland’a yerleşip gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih etti. Phuket’te 30 metre karelik evinde doğadaki bitkilerle beslendiğini, çamaşırlarını eliyle ve ayağıyla tepinerek yıkadığını açıkladı. Hayatında eğlence, içki, aşk, sevgili, seks olmadığını, böyle mutlu olduğunu ve icabında saatlerce konuşmadan yaşadığını söyledi.

MANDIRA FİLOZOFU GİTTİ LEYLA’NIN KABİLESİ GELDİ

Derken doğanın içinde sakin geçen hayatında büyük bir talihsizlik yaşadı. Sivrisinek ısırması sonucu tehlikeli bir hastalığa yakalandı ve tedavi için Türkiye’ye döndü. Neyse ki sağlığına kavuştu, kendini toparlar toparlamaz da kapağı Bodrum’a attı. Leyla üç aydır ailesiyle Bodrum’da alternatif tatil yapıyor. Otellere para vermiyor, kendi elleriyle temizlediği arazide kurduğu çadırda yaşıyor. Çayını demliyor, yemek yapmak için yer ocağı kurup ateş yakıyor, balık avına çıkıyor. Bodrum’un lahmacunlarıyla başlayan ve dillere destan olan fahiş fiyatları umurunda bile değil.

Haberin Devamı

Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın televizyonda defalarca yayınlanan 2014 yapımı filmindeki gibi. Muğla’nın Çökertme köyünde mütevazi yaşamıyla tanıdığımız sempatik bilge Mandıra Filozofu Mustafa Ali gitti. Bodrum’un Yalıkavak koyunda geceleri yıldızların altında, dalga sesleri eşliğinde uyuyan Leyla’nın kabilesi geldi!

MANDIRA FİLOZOFU GİTTİ LEYLA’NIN KABİLESİ GELDİ

Sosyal medya usulü yaraya tuz serpmek
Sosyal medyadaki ünlülerin bazı kendini bilmez takipçileri inanılmaz gaddar yorumlarda bulunuyor. Genelde sevdiğin, beğendiğin, takdir ettiğin, merak ettiğin yani seni rahatsız etmeyen birini izlersin. Sinir olduklarının yanına yaklaşmaz mümkün oldukça da uzak durursun. Ama söz konusu ünlü bir isim olunca durum değişiyor. Sırf punduna getirip laf sokmak ve damarlarına basmak için kıskandıkları veya gıcık oldukları ünlüleri takip edenler oluyor.
Örneğin Merve Boluğur Çeşme tatilinde verdiği güzel bir pozu Instagram’da paylaşmış. 30 yaşındaki oyuncu “Renkli giymek hiç adetim değil” diye de altına bir not yazmış. Merve’nin fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni almış. Ama her şey güllük gülistanlık olacak diye bir kural yok. Nitekim bir kadın takipçisi de “Hande sana bin çeker. Murat daha güzel olanı tercih etti” deyivermiş. Murat dediği Merve’nin geçen yıl boşandığı popçu eşi Murat Dalkılıç. Hande dediği de Murat’ın oyuncu sevgilisi Hande Erçel. Yani Merve’nin duymak istediği son iki isim.
Kızcağızı hiç acımadan en hassas yerinden vurmuşlar. Yaraya tuz serpmek budur işte. Sosyal medya usulü!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR