Gazete Vatan Logo

ÖSYM duyurdu! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı tecihleri başladı! KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu yayınlandı!

ÖSYM duyurdu! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alacak. ÖSYM’den yapılan açıklamada, KPSS-2022/9 tercih kılavuzunun yayınlandığı belirtilerek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan terciherin alınmaya başlandığını duyurdu. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu ve personel alımı şartları!

ÖSYM duyurdu! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı tecihleri başladı! KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu yayınlandı!

ÖSYM KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu yayınladı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alacak. ÖSYM’nin duyurusuna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak.

ÖSYM’den yapılan açıklama şu şekilde:

“KPSS-2022/9: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzuna saat 10.00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 10 – 15 Haziran 2022 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 15 Haziran 2022 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.”

Haberin Devamı

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.

KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu için tıklayın 

İŞTE ALIM YAPILACAK KADROLAR