Gazete Vatan Logo

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? MSB işçi alımı kurası sonuç listesi öğrenme ekranı!

Milli Savunma Bakanlığında istihdam edilmek üzere bin 115 açıktan işçi alımı için gözler kura çekilişindeydi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınan başvurular için kura çekimi bugün yapıldı. Sonuçların açıklanıp açıklanmadığı merak edilirken, 18 ilde yapılacak alımların sonuçlarının nereden öğrenileceği de merak ediliyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? İşte MSB 1.115 işçi alımı kura sonuçları isim listesi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? MSB işçi alımı kurası sonuç listesi öğrenme ekranı!

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 işçi alımı için başvuruları geçtiğimiz ay alınmıştı. İşkur üzerinden alınan başvurular için kura çekimi gerçekleştirildi. Millî Savunma Bakanlığı Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan kura çekimi sonrasında isim listeleri merak konusu oldu.

MSB KURA SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacak. Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacak.

MSB İŞÇİ ALIMI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÖZLÜ SINAV NASIL OLACAK?

Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 (yetmiş) puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacak. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecek.

Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek. Sınav sonucu Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacaktır. Sınav sonucunun bildirilmesi için adaylara ayrıca başka bir tebligat yapılmayacak.

Haberin Devamı

MSB İŞÇİ ALIMI YAPILACAK İLLER LİSTESİ

 Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Mersin, Muğla, Niğde, Sivas ve Tekirdağ illerinde MSB işçi alımı gerçekleştirecek.