Gazete Vatan Logo

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı sonuçları açıklandı mı? MSB işçi alımı kuraları ne zaman çekilecek?

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? MSB işçi alımı başvuru sonuçları merakla bekleniyor. 18 ilde 1115 işçi alımı yapacak olan Milli Savunma Bakanlığı İŞKUR üzerinden başvuru işlemlerini 25 Kasım 2022 tarihinde tamamladı. KPSS şartsız yapılacak olan işçi alımında başvuru yapılanlar değerlendirmelerinin olumlu geçmesi ve kura sonucuna göre sözlü veya uygulamalı sınavlara katılacak. Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı sonuçları için gözler MSB’de. Peki, MSB işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? MSB 1115 işçi alımı başvuru sonucu hakkındaki son durum…

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı sonuçları açıklandı mı? MSB işçi alımı kuraları ne zaman çekilecek?

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları için yapılan araştırmalar yoğunlaştı. 18 ilde, 89 farklı meslekten işçi alımı başvuruları 25 Kasım’da sona erdi. Adayların genel ve özel başvuru şartları dışında mesleki yeterlilik belgesi ve ustalık belgesine sahip olması şartının yer aldığı başvuru sonuçları yapılan değerlendirmenin ardından kesinlik kazanacak. Peki, Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, MSB personel alımı kura çekimi ne zaman yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Metal Sac İşleme İşçisi, Tesviyeci, Elektronik Teknisyeni, Elektrikçi, Tekne Montaj İşçisi ve Temizlik Görevlisi kadrolarına yapılacak olan işçi alımında, 8 Aralık’ta kura çekiminin gerçekleşecek olmasından dolayı sonuçların bu tarihten önce belli olması bekleniyor.

Ancak sonuçların açıklanacağı tarihe yönelik bir açıklama gelmedi. 

MSB kura çekimi ne zaman?

MSB işçi alımı kura çekimi 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek.