Gazete Vatan Logo

OGM personel alımı tercih sonuçları belli oldu- Bin 150 Orman Mühendisi, 2 bin 700 Orman Muhafaza Memuru atandı! İşte detaylar

OGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? yoğun bir şekilde araştırılıyordu. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) orman muhafaza memuru ve orman mühendisi alınacağını duyurmuş ve mülakat tarihleri ve yerlerini belirtmişti. Adaylar mülakatlarını tamamladı, sonuçların açıklanmasını bekliyordu. Bin 150 orman mühendisi alımı, 2 bin 700 orman muhafaza memuru alımı sonuçları belli oldu.Tarım ve Orman Bakanı'nın katılımıyla gerçekleştirilen OGM Sözleşmeli personel tercih yerleştirme töreniyle atanan kişiler belirlendi.

OGM personel alımı tercih sonuçları belli oldu- Bin 150 Orman Mühendisi, 2 bin 700 Orman Muhafaza Memuru atandı! İşte detaylar

Orman Genel Müdürlüğü bin 150 2 bin 700 orman muhafaza memuru alımı tercih sonuçları açıklandı. Mülakata giren adaylar sabırsızlıkla mülakat sonuçlarını bekliyordu.Tarım ve Orman Bakanı'nın atılımıyla gerçekleştirilen OGM Sözleşmeli personel tercih yerleştirme töreniyle atanan kişiler belirlendi.OGM personel alımı belirleme kurasına katılan Bakan Pakdemirli burada bir açıklama da yaptı:

‘’5 bin Sözleşmeli personel alımı kapsamında; KPSS başarı puanına göre aldığımız 1.150 muhtelif pozisyonlardaki sözleşmeli personel için süreç tamamlandı ve adaylar görevlerine başladı. KPSS başarı puanı ile sözlü ve uygulamalı sınav sonucu aldığımız 1.150 Orman Mühendisi ve 2.700 Orman Muhafaza Memuru ise, bugün yapılacak yerleştirme işlemi sonucunda tercih ettikleri Orman İşletme Müdürlüklerimize yerleşecekler, ve yeni görevlerine başlayacaklardır. Ben bu mukaddes görevin hepiniz ve hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’

OGM PERSONELİ NASIL YERLEŞTİRİLİYOR?

Sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 20 gün içinde Genel Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir.

Sözleşme yapmaya hak kazandığı halde verilecek süre içerisinde müracaat etmeyenler,

Sözleşme imzalandığı halde verilen süre zarfında göreve başlamayanlar,

İlanda belirtilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler,

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması tahkikatı olumsuz sonuçlananlar, yerine, sıraya göre en yüksek puanlı adaydan başlanılmak suretiyle sırasıyla sözleşme yapılmak üzere çağırılacaktır.

İlanda belirtilen nitelikleri taşımadıkları sonradan anlaşılan adaylar hakkında yapılan tüm işlemler iptal edilecektir.

Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

Haberin Devamı