Gazete Vatan Logo

Polis tayinleri açıklandı mı? EGM POLNET polis atama sonuçları ile şark tayini sorgulama! Polis şark tayinleri ne zaman açıklanacak 2022?

Polis tayinleri açıklandı mı? sorusuna yanıt aranırken, EGM POLNET polis atama sonuçları için yapılan aramalar da arttı. 2022 polis tayinleri ve atamaları için gözler Emniyet Genel Müdürlüğü’ne çevrildi. Haziran ayı itibariyle şark görevi bekleyen polisler tayin sonuçları araştırmalarını hızlandırıyor. Peki, Polis şark tayinleri ne zaman açıklanacak 2022? Polis şark tayinleri açıklandı mı? İşte polis atama sonuçları 2022 hakkında merak edilenler…

Polis tayinleri açıklandı mı? EGM POLNET polis atama sonuçları ile şark tayini sorgulama! Polis şark tayinleri ne zaman açıklanacak 2022?

Polis tayinleri ne zaman açıklanacak 2022, polis şark tayinleri açıklandı mı? Polis atama sonuçları 2022 hakkında yapılan aramalar arttı. Polis memurları atama sonuçları ve tayin tarihlerini araştırmaya koyuldu.

POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI MI, POLİS ŞARK TAYİNLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2021 yılında Polis Tayinleri yer değiştirme ve atama listesi 2 Haziran'da ilan edilmişti. Bu seneki tayin sonuçlarına yönelik henüz bir açıklama gelmedi.

Mazeret atama dönemi: Genel atama dönemi dışında Şubat ve Eylül aylarında,

Zaman dışı atama: Genel atama ve mazeret atama dönemleriyle bağlı kalınmaksızın yönetmelikte belirtilen sebeplerle yılın her ayında gerçekleşiyor.

POLİS TAYİN SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Emniyet şark tayin sonuçları, başvuruda bulunan polislerin cep telefonuna SMS üzerinden gönderilecek. Ayrıca sonuçlar, POLNET sistemi üzerinden de görüntülenebilecek.

Ataması yapılan personel Pol-Net sisteminden kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisine ulaşabilecek. 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbelerindeki personelin atama ve yer değiştirme işlemleri ise Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısının tamamlanmasının ardından yapılacak. Yüksek Değerlendirme Kurulunun çalışmaları ise sonraki haftalarda gündeme gelecek.

Haberin Devamı