Gazete Vatan Logo

MEB duyurdu! Personelin maaş promosyonu belli oldu! İşte MEB maaş promosyonu miktarı ve yatırılacağı tarih!

MEB duyurdu! Personelin maaş promosyonunda rekor artış yapıldı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile revize edilen banka promosyon sözleşmesi yenilendi ve maaş promosyonları 25 bin 500 liraya yükseltildi. Peki, MEB maaş promosyonu ne zaman yatacak? İşte MEB maaş promosyonlarının yatırılacağı tarih…

MEB duyurdu! Personelin maaş promosyonu belli oldu! İşte MEB maaş promosyonu miktarı ve yatırılacağı tarih!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) personel maaş promosyonları ile ilgili yeni gelişme! MEB duyurdu. Maaş promosyonları yüseltildi.  Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile revize edilen banka promosyon sözleşmesi güncellendi. Rakam rekor seviyeye ulaştı.

MEB MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile revize edilen banka promosyon sözleşmesine göre daha önce 3 bin lira alan Bakanlık merkez teşkilatı personeline 22 bin 500 lira daha ödenerek promosyon ücreti 25 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu.

MEB MAAŞ PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

Vakıflar Bankası MEB şubesiyle imzalanan sözleşmeye göre banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022 tarihinde personelin maaş hesaplarına yatırılacak.