Gazete Vatan Logo

İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır gazetevatan.com Instagram canlı yayınında soruları yanıtlıyor!

Memur, emekli, işçi, işsiz, ev kadını, EYT’li, dul, yetim milyonların soruları yanıt buluyor. İş ve Sosyal Güvenlik uzmanı yazarımız Mert NAYIR, Gazetevatan Yayın Koordinatörü Ercan SARIKAYA moderatörlüğünde, gazetevatan.com okurlarının sorularını bugün saat 15.30'da başlayan Instagram canlı yayınında yanıtlıyor.

İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır gazetevatan.com Instagram canlı yayınında soruları yanıtlıyor!

Milyonlarca kişi bu soruların yanıtlarını merak ediyor. Pandemi sürecinde çalışma hayatı nasıl yürüyecek? Evde çalışma kalıcı olur mu? Esnek çalışma, uzaktan çalışma nedir? Ne zaman emekli olurum? Emekli olunca ne kadar maaş alırım? Dul ve yetimler nasıl çift maaşı alır? Askerlik borçlanması, doğum borçlanması nasıl yapılır? EYT çıkar mı?

İşte bu sorular ve daha fazlası bugün saat 15.30'da gazetevatan.com Instagram canlı yayınında (https://www.instagram.com/gazetevatancom) yanıtlarını buluyor.

İş ve Sosyal Güvenlik uzmanı yazarımız Mert NAYIR, Gazetevatan Yayın Koordinatörü Ercan SARIKAYA moderatörlüğünde, Instagram canlı yayınınında sizden gelen soruları yanıtlIyor. Yayını takip eden gazetevatan.com okurları sorularını yönlendirebilir. Canlı yayını https://www.instagram.com/gazetevatancom adresinden takip edebilirsiniz...

CANLI YAYINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN