Gazete Vatan Logo

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne bağlı çalışacak 5 müfettiş yardımcısı alacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı personel alımına başvuru yapabilmek için belirlenen şartları taşımak gerekiyor. Peki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacak!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayımlanan ilana göre, 5 müfettiş alımı yapılacak. Personel alımına ilişkin tüm ayrıntılar…

Başvuru sonunda yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacak adaylardan, 2018 veya 2019 yıllarından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P48 puan türünden en az 80 ve üzeri puan alan adaylar arasından yapılacak başvurularda; en yüksek puan sıralamasına göre ilk 100 kişi içerisinde bulunmak (100'üncü adayla aynı puana sahip olan adaylar da sınava kabul edilirler.), Hukuk, İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile muadili yerli ve yabancı fakülteden birini bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranmaktadır.

Gerekli şartları taşıyan adaylar, 22 Kasım mesai bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN