Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları!
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları! Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) duyurdu. En az lise mezunu personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne (MTA) mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarına KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak. Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MTA personel alımı şartları!
12.12.2022 Personel Alımı
Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) personel alacak! İşte başvuru şartları! Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) duyurdu! Yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 70 sözleşmeli personel alınacak! Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 27 Mayıs’ta sona erecek. Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MTA personel alımı başvuru şartları ne? İşte Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı!
18.05.2022 Personel Alımı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacak!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacak! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne bağlı çalışacak 5 müfettiş yardımcısı alacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı personel alımına başvuru yapabilmek için belirlenen şartları taşımak gerekiyor. Peki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?
4.11.2019 Personel Alımı