Gazete Vatan Logo

Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir?

Sosyal medyada yeni bir akım başladı. Fotoğrafları avatara çevirme akımı büyük ilgi görüyor. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI’yi kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Instagram kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği Lensa AI uygulamasında yapılan fotoğrafların avatar ve anime halleri şimdiden paylaşım rekoru kırıyor. Aralık ayının ilk 5 gününde kullanıcılar sadece Lensa AI'ın uygulama içi alımlarında toplam 8,2 milyon dolar harcadı. Peki, Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir? İşte Lensa AI kullanımı ve indirme linki!

Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir?

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram’da yeni bir akım başladı. Fotoğrafların animeye ya da avatara dönüştürmeye yarayan program Lensa AI pek çok kullanıcı tarafından büyük ilgi görüyor. Yapay zeka ile çalışan uygulama normal bir fotoğraf yeniden dönüştürerek düzenlemeye yarıyor.

Şimdiden pek çok sosyal medya kullanıcısı Lensa AI uygulamasını indirdi. Başta Instagram olmak üzere pek çok sosyal platformda yapay zeka ile yapılmış avatar ve anime fotoğraflar paylaşılıyor. Peki, Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir? İşte Lensa AI kullanımı ve indirme linki!

LENSA AI NEDİR?

Prisma Labs'in yaratıcısı olduğu bu uygulama 2018 yılından bu yana aktif olarak kullanılıyor. Son aylarda Lensa AI asıl popülerliğini kazandı. Kasım ayı sonlarında uygulamada geliştirilen "sihirli avatar'lar" özelliği sayesinde başta ABD olmak üzere kasım ayı boyunca 2 milyon kez indirildi. Lensa AI uygulaması Aralık'ın ilk 5 gününde 4 milyon indirmeye ulaştı ve hem Apple'ın hem de Google'ın uygulama mağazalarında en çok indirilen programlar arasında bir anda zirveye yerleşti.

Haberin Devamı

YAPAY ZEKA FOTOĞRAF UYGULAMASI LENSA AI ÜCRETSİZ Mİ?

Lensa Al programı indirme tamamen ücretsiz ancak bu uygulama ile avatar yapmak için ücret ödemek gerekiyor. Lensa AI avatar sayısına göre ücretler değişiyor. Avatarlar 44,99- 69,99 ve 89,99 TL'ye yapılıyor.

LENSA NASIL KULLANILIR?

Lensa AI uygulamasını iOS  ya da Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

-Uygulamayı açın.

-'Fotoğraflar' sekmesini tıklayın.

-'Sihirli Avatarlar' yazan sarı alana tıklayın.2

-'Devam'a tıkladıktan sonra 10 ila 20 özçekim yüklemeniz istenecek

-10-20 özçekim seçtikten sonra cinsiyetinizi seçmeniz istenecek

-Fotoğrafları seçtikten sonra ödeme istenecek

-Yaklaşık 20 dakika sonra, avatarlarınızın görüntülenmeye ve kaydedilmeye hazır olduğu konusunda bilgilendirileceksiniz.

LENSA AI NEREDEN İNDİRİLİR?

Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI Apple'ın hem de Google'ın uygulama mağazalarından indiriliyor.

Haberin Devamı