Gazete Vatan Logo

Ucuz iPhone geliyor! Türkiye'de satışa sunulacak, iPhone'un fiyatı ve özellikleri...

Ucuz iPhone geliyor... Türkiye'de aşırı artan iPhone fiyatlarına karşın Apple Türkiye'de satışa sunulacak uygun fiyatlı iPhone modeli üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Cihazın belirtilen fiyatta piyasaya sürülmesi halinde büyük ilgi görmesi bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Ucuz iPhone geliyor! Türkiye'de satışa sunulacak, iPhone'un fiyatı ve özellikleri...

ABD'li teknoloji devi Apple'ın Türkiye'ye özel iPhone üretimi gerçekleştireceği konuşuluyor. Dolar kurunda yaşanan artış ile ve globalde yükselen enflasyonla birlikte telefon fiyatları bir hayli fırladı. Kullanıcılar yeni iPhone cihazlara ulaşmakta zorlanıyor. Bu süreçte Türkiye'de önemli ölçüde satışları düşen Apple ise herkesin ulaşabileceği bir telefon modeli üzerine yoğunlaştığı belirtiliyor.

APPLE'DAN TÜRKİYE'YE ÖZEL UCUZ TELEFON!

Aşırı yükselen iPhone fiyatları karşısında Türkiye'de satış rakamları önemli ölçüde düşen Apple, yeniden satış rakamlarını yükseltebilmek ucuz fiyatlı iPhone modeli için hazırlandığı konuşuluyor.

Uygun fiyatlı iPhone modelinin piyasaya sürülüp Türkiye'ye gelmesi halinde ulaşılabilir bir fiyattan satışa sunulacağı konuşuluyor.

A10 İŞLEMCİYE SAHİP OLACAK?

Uygun fiyata üretilmesi beklenen iPhone modelinin A10 yonga setine sahip olacağı belirtiliyor. Cihaza dair detaylara ilişkin henüz resmi bir açıklama bulunmazken A10 yonga setinin tercih edilmesin yola çıkılarak firma fiyatı düşürebilmek için birçok güçlü eski teknolojileri yeni telefonda birleştirebilir.

Haberin Devamı

UCUZ iPHONE NE KADAR OLACAK?

Henüz resmiyet kazanmamakla birlikte uygun fiyata piyasaya sürülecek iPhone modelinin 300 dolar satışa sunulması bekleniyor.