Gazete Vatan Logo

Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter’da yeni özellik devreye alındı!

Twitter Circle devreye aldı! Twitter, tıpkı Instagram gibi paylaşıma izin veren yeni özelliği Circle’ı tanıttı. Twitter Circle ile paylaşımlar belli bir gruba yönelik yapılabilecek. Peki, Circle ne demek? Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter Circle nasıl kullanılır? Twitter Circle paylaşım yapmak için bilmeniz gerekenler…

Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter’da yeni özellik devreye alındı!

Twitter Circle özelliği tüm kullanıcılara açıldı. Instagram gibi paylaşıma izin veren Twitter’ın yeni özelliği belli gruba yönelik paylaşımlara olanak sağlıyor. Peki, Circle ne demek? Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter Circle nasıl kullanılır? Twitter Circle paylaşım yapmak için bilmeniz gerekenler…

Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya devi Twitter, Circle özelliğini tüm kullanıcılarına açtı. Yeni özellik mayıs ayından beri test ediliyordu.

TWİTTER CİRCLE NEDİR?

Twitter Circle'da belirli sayıda kişiyi seçip onlara özel paylaşım yapabiliyorsunuz.  Tıpkı Instagram yakın arkadaşlar özelliği gibi çalışan bu özellikle paylaşımlarınızı sadece seçtiğiniz kişiler görebilecek. NTV'nin haberine göre, Twitter Circle'a sizi takip etmeseler dahi kullanıcıları ekleyebiliyorsunuz. Sistem toplamda 150 kişiyi Circle'a yani çemberinize alma imkanı tanıyor.

TWİTTER CİRCLE NASIL KULLANILIYOR?

Circle grubunu oluşturduktan sonra Tweet paylaşımlarını yaparken üstteki menüden Circle'ı seçip sadece belirli kişilere tweet atabileceksiniz. Tweet'in altında Circle ibaresi bulunacak.

Haberin Devamı