Gazete Vatan Logo

Teknofest 2023 canlı yayın! Teknofest 2023 İstanbul canlı yayın var mı, nereden izlenir?

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, kapılarını 7'nci kez İstanbul'da açacak.Gösterileri ve yarışmaları kaçırmak istemeyenler canlı yayını takip etmek istiyor. Peki, Teknofest canlı yayın nereden izlenir?

Teknofest 2023 canlı yayın! Teknofest 2023 İstanbul canlı yayın var mı, nereden izlenir?

TEKNOFEST; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete bu yıl da yer verecek. TEKNOFEST'in, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında İzmir, Ankara ve İstanbul'da düzenlenmesi planlandı. 16-19 Mart'ta düzenlenecek olan İzmir'deki etkinlik, deprem felaketi sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. TEKNOFEST'in İstanbul etkinliği, 27 Nisan-1 Mayıs'ta İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. TEKNOFEST'te bu yıl 41 ana yarışma, 102 farklı kategoride düzenleniyor ve bu yarışmalara 332 bin takım ve 1 milyondan fazla yarışmacı katılıyor. Yarışmalarda 13 milyon TL'nin üzerinde ödül, 30 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği verilecek.

TEKNOFEST, ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmek için yola çıkan, ülkemizde milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik öneme sahip kurum ve kuruluşların paydaşlığında düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir. Festivali canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.

Haberin Devamı

TEKNOFEST CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN