Gazete Vatan Logo

Samsung’dan oyunculara özel telefon geliyor!

Oyuncu telefonları ilginç tasarımları dışında normal cihazlara kıyasla büyük bir fark sunmuyor olsa da, Razer Phone‘un tanıtılması ile birlikte Asus ROG Phone, Honor Play ve Huawei Mate 20 X gibi birçok farklı model daha piyasaya çıktı.

Samsung’dan oyunculara özel telefon geliyor!

Endüstri kaynaklarının paylaştığı son rapora göre, bu modeller Samsung’un yakında tanıtacağı bir oyuncu telefonu ile rekabet etmek zorunda kalacak.

Bu akıllı telefon hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak, geçtiğimiz ay Samsung’un Snapdragon 845‘ten güç alan Galaxy A serisi bir akıllı telefon üzerinde çalıştığının iddia edilmesi gözleri doğrudan bu cihaza çeviriyor.

8 GB RAM’e sahip olan bu akıllı telefonun, 128 GB dahili depolama alanı sunması bekleniyor. Bunun yanı sıra 4000 mAh bataryanın ve Note 9’daki karbon su soğutma sisteminin Samsung’un oyuncu telefonunda yer alması bekleniyor.

Tasarım konusunda ise cihazın yeni Galaxy A7 ve Galaxy A9 ile benzer hatlara sahip olması bekleniyor. Note 9 ile benzer şekilde düz kenarlarla tamamlanan Infinity Display tasarımı bu modelde kendine yer bulacak.

Android 8.1 Oreo ile kutudan çıkması beklenilen telefonun tanıtım tarihi hakkında net bir bilgi yok. Ancak, bazı kaynaklar Aralık ayında bu cihazın tanıtılacağını iddia ediyor.