Gazete Vatan Logo

Bu telefon film kiralıyor!

HTC Corporation, “HTC Sensation XL with Beats Audio” entegrasyonunu tanıttı

Ağustos ayında gerçekleşen HTC ve Beats ortaklığının bir ürünü olan bu yeni inovasyon, mobil eğlence anlayışını; 4.7 inç ekran ve yüksek kaliteli ses kombinasyonu sayesinde yeni bir seviyeye taşıyor.

Ürün, en son ve en iyi filmleri ve TV şovlarını kolay ve görsel bir şekilde keşfetmeyi sağlayan HTC Watch özelliğini içeriyor. HTC Watch çok büyük bir dosya indiriminin bitmesini beklemeden video izlemeyi sağlayan gelişmiş bir indirme teknolojisine sahip. Video kiralama ve satın alma seçenekleri de sunan HTC Watch, aynı zamanda satın alınan videoları 5 farklı HTC cihazında seyretme imkını da sağlıyor.

Toshiba’nın 3D serisine Jacob Jensen imzası

TOSHIBA’NIN yüksek performanslı CEVO ENGINE teknolojisini kullanan iki yeni TV serisi tanıtıldı. Çoklu işlemci platformuyla desteklenen WL863 ve YL863 TV’ler, üstün görüntü kalitesiyle 3D gösterimi sağlıyor, katma değerli hizmetlere çevrimiçi erişim veya harici sabit disk sürücülerine program kaydetme gibi Smart TV özellikleri sunuyor. Yüksek kalitedeki Toshiba, tasarım takımı Jacob Jensen Design ile işbirliği içinde çalışarak, filigran kenarlara sahip ve kum püskürtmeli alüminyum gibi malzemelerin kullanıldığı bir stil yarattı. Yeni WL863 ve YL863 TV’ler ses ayarlarının kişiselleştirilmesini de sağlıyor. Televizyon kapatıldıktan sonra her kullanıcının ayarladığı ses düzeyini hatırlıyor.

3G’li iPad 2 Turkcell ve Vodafone’a geldi

TURKCELL ve Vodafone Türkiye, müşterilerini iPad 2 ile 21 Ekim’den itibaren buluşturmaya başladı. Turkcell’de teknoloji tutkunları, tüm iPad 2 Wi-Fi+3G modellerine 24 aylık ödemelerle ya da peşin olarak, tercih ettikleri avantajlı mobil internet paketi ile birlikte sahip olabilecek. iPad 2’sini Turkcell’den alan ilk 5 bin müşteri de iPad 2’lerinden yıl sonuna kadar kullanabilecekleri toplam 23 TV kanalı ve Lig TV aboneliğinden faydalanacak. Turkcell, iPad 2’yi, 24 ay kontratlı ve faturalı olarak üç farklı mobil internet paketi alternatifiyle, 81 TL’den başlayan fiyatlarla sunacak. Vodafone da iPad 2’yi abonelerine sunmaya başladı. iPad 2 meraklıları, tabletlerini internetiyle birlikte ayda 80 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilecek ve ayrıca aylık 50 MB internet hediyesiyle yurtdışındaki Vodafone operatörlerinde kullanabilecek.

Ofis için her işe uygun ekranlar

AOC, LED arka aydınlatmalı iki yeni Full HD model sunarak iş ekranları portföyünü genişletiyor. Her ikisi de AOC’nin Professional Line serisinde yer alan e2219Ph ve e2436Pa, klasik, siyah ve gümüş rengi bir tasarıma sahip. Bu geniş ekranlar, 55.8 cm ve 61 cm diyagonal ekran boyutlarıyla 1920x1080 piksel çözünürlük sağlıyor.

Enerji tasarrufu sağlayan LED teknolojisi, standart işletim modunda 30 watt’tan az enerji tüketimi ile çevreye ve bütçeye de duyarlı. e2219Ph modeli Aralık‘ta, e2436Pa modeli Kasım ayı başında piyasaya sürülecek.

JBL’den iki yeni ev sinema sistemi

JBL, ev sinema sistemi grubuna iki yeni ürün ekledi. Her dinleme alanı için masalsı ses sunan Cinema 500, hemen her yere sığabilecek boyutuyla gerçeğe yakın ses sağlıyor. İki sürücülü merkez ve uydu hoparlörleriyle dikkat çeken ürün, 150 Watt down-firing özelliğine sahip subwoofer’ı ile zemine alçak frekans seslerini 360 derecelik açıyla vererek etkileyici film deneyimi vaat ediyor. Cinema 300’ün fiyatı 687, Cinema 500’ün fiyatı 875 dolar.

Eller serbest, konuşun!

CEP telefonu ve bilgisayar aksesuarlarından teknoloji ve telekom ürünlerine kadar yüzlerce ürünü uygun fiyat politikasıyla müşterilerinin beğenisine sunan T.tec, yeni bluetooth kablolu kulaklığı BT532 ile telefonda konuşmayı zevkli hale getiriyor. Otomobilde, evde, ofiste eller serbest görüşme imkanı sunan kulaklığın KDV dahil fiyatı 59 TL.

İlk kablosuz ‘çok fonksiyonlu’

XEROX, ilk kablosuz ağ (wi-fi) özellikli renkli çok fonksiyonlu ürününü Türkiye’de kullanıma sunuyor. Xerox’un renkli çok fonksiyonlu HiQ-Led teknolojili ürünü Xerox WorkCentre 6015NI, kompakt tasarımı ve kablosuz bağlantı özelliği ile küçük ofislerde daha mobil çalışma imkanı sağlıyor. Baskı için geleneksel tonerlere oranla yüzde 20 daha az enerji harcıyor ve daha az atık üretiyor.

Yolları gerçekten gösteren navigasyon!

EFTAŞ’IN markası Oblio, OblioNavMax 7’yi tüketicinin beğenisine sundu. OblioNavMax 7, 7 inç genişliğindeki dokunmatik ekranı, zarif tasarımı ve işlevselliği ile dikkat çekiyor. Yolculuk sırasında ihtiyaç duyabilecek tüm hizmetleri eksiksiz vermek için tasarlanan OblioNavMax 7, seyahat süresince karşılaşılacak yol tabelalarını da ekranda kullanıcısına gösteriyor. Böylece sürücü ekranda ve yolda gördüğü tabelayla uyumlu olarak yönünü tayin edebiliyor. Oblio, OblioNavMax 7 için harita güncellemelerini ömür boyu ücretsiz yapıyor.

45 milyon sattı, güçlendi!

SON 1 yılda gerçekleştirdiği 45 milyon adetlik satışla dünyanın en fazla satan müzikçaları olan iPod’un geniş ekranlı modeli iPod touch, şimdi iOS 5 mobil işletim sistemi ve iCloud servislerinin geniş olanaklarıyla göz dolduracak. iPod touch, kullanıcıların kendi aralarındaki metin, görsel ve müzik paylaşımlarını kolaylaştıran teknolojisi ile kendisinden söz ettirecek. iPod touch Game Center ile kullanıcılar profillerine fotoğraf ekleyebildikleri gibi Game Center’da bulunan oyunlar ve uygulamalar sayesinde bireyler arkadaşlarıyla birlikte oyun da oynayabiliyor. Kullanıcı arayüzü yeniden tasarlanan iPod nano ise 16 yeni dijital saat tasarımı ve fitness için geliştirilmiş özellikleriyle tüketici beğenisine sunuluyor. iPod nano’lar 8 ve 16 GB’lık modellerle vitrinlerde yer almaya hazırlanırken, iOS 5 ve iCloud desteğine sahip iPod touch’lar 8 GB-64 GB’a kapasitelerle tüketicinin beğenisine sunulacak.

Nokia, Windows Phone işletim sistemli yeni telefonlarını tanıttı

NOKIA’NIN Windows Phone işletim sistemli ilk modelleri olan akıllı telefonları Nokia World 2011’de tanıtıldı. Başarılı sosyal ağ çözümü ile dikkat çeken Nokia Lumia 800, Carl Zeiss marka objektifi, HD video oynatma özelliği, 16 GB dahili kullanıcı belleği ve fotoğraflar ile müzikler için 25GB ücretsiz SkyDrive depo alanıyla anında paylaşıma olanak tanıyan kamera deneyimi sağlıyor. Lumia 800 gibi hızlandırılmış donanımıyla birlikte 1.4 GHz işlemcisi ve grafik işlemcisi olan Nokia Lumia 710, yüksek performansı uygun fiyata sunuyor. Nokia etkinlikte sosyal deneyim ve lokasyon bazlı teknolojileri biraraya getiren 4 yeni cep telefonunu daha tanıttı. Nokia Asha 300, Nokia Asha 303, Nokia Asha 200 ve Nokia Asha 201; hızlı ve kolay erişim, bütünleşik sosyal ağ deneyimi, mesajlaşma ve Nokia Mağaza’dan indirilebilen uygulamalarla QWERTY klavye ve dokunmatik ekran deneyimini aynı anda sunuyor. Nokia’nın Başkanı ve CEO’su Stephen Elop, “8 ay önce açıkladığımız yeni stratejiye uygun ilerliyoruz. Tüm ürün portföyümüzde, yeni akıllı telefonlarımızdan artık daha da akıllanan mobil telefonlarımıza kadar inovasyonu yaygınlaştırıyoruz. Yeni ve rekabetçi modellerimizi piyasaya daha önce hiç olmadığı kadar hızlı sürüyoruz” dedi.

Haberin Devamı