Gazete Vatan Logo

Yay burcu gezegeni nedir? Yay burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Eğlenmeyi sevmekte olan ve coşkulu yay burçları gezegeninden aldığı ışık ve enerji yardımıyla olabildiğince olumlu bir karaktere sahiplerdir. Yay burcuna ait bilgilere ulaşmak isteyen insanlar en başta gezegeni araştırarak karakter niteliklerini de gezegen üzerinden çıkarmaktadır. Yay burcu ile ilgili merak edilen bütün detayları sizler için derledik.

Yay burcu gezegeni nedir? Yay burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Yay burcu gezegeni yay burcun oldukça güç ve sos yaşamına yardım vermektedir. Yay burcu gezegeninin etkilerinden biri de yaylara kendinde olan o gücü yansıtarak farklarına varmasını anlamalarını sağlamaktır.

YAY BURCU GEZEGENİ NEDİR VE HANGİSİDİR?

Çevresine sürekli ışık saçmakta olan burçlardan biri yay burcu olmaktadır. Ateş burcunun olmakta olan yay burcu üzerinde doğan güneş, insanın benlik niteliklerini saptamaktadır. Yay burcu yönetici gezegeni ise Jüpiter'dir. Jüpiter duygusal kararların en doğru biçimde alındığı gezegenlerden biri olmaktadır.

Hisleri oldukça yüksek seviyelerde güçlü olmakta olan yay burçları bu niteliğini ve özelliğini gezegeni olmakta olan Jüpiter'den almaktadır. Yay burcunun gezegeni olmakta olan Jüpiter, bu burca sahip olmakta olan insanlar sosyal yaşamına da olabildiğince etki sağlamaktadır. Yay burçları kendine güveni tam burçlardan biri olmaktadır. Hem iş yaşamında hem ilişkilerde hem de sosyal yaşamında tehlike almayı severler.

YAY BURCU GEZEGEN HAREKETLERİ NASIL GERÇEKLEŞİR?

Haberin Devamı

 Gezegen hareketlerini takip eden insanlar burçlar üzerine de türlü etkileri takip edebilmektedir. Yay burcunun gezegen hareketleri güneşe bağlı biçimde değişiklik göstermektedir. Yay burcunun 9. ev olarak bilinmektedir. Bu pozisyon ve konum insanın sosyal çevresinde ve yaşantısında tanınmış etkiler doğurmaktadır.

 YAY BURCU GEZEGENİNİN ETKİLERİ NELERDİR?

 Yay burcunun gezegeninin etkileri içinde kuvvetli karakter nitelikleri öne çıkmaktadır. Yay burçları kendine güveni tam burçlardan biri olmaktadır. Bu kendine ve şahsına güveni tam yapıya sahip olmakta olan insanlar gezegeni Jüpiter ile kuvvet almaktadır. Jüpiter bulunduğu pozisyon ve konum dahilinde yay burcunun insanlarına büyük etkiler sağlamaktadır.

 Karar alma ve bu kararları uygulama konusu ile ilgili sürekli tehlike almaya yönlendiren bu gezegen nihayetinde doğru yollar açmaktadır. Yay burcunun insanları kendine güveni tam biçimde davranmayı severler. Bu pozisyon ve konum onları sosyal yaşamlarında da kuvvetli bir noktaya getirmektedir.

Haberin Devamı

 YAY BURCU GEZEGENİNİN ÖZELLİKLERİ

 Yay burcunun gezegeninin nitelikleri içinde ayakları yere sağlam basma ve kararlılık görülmektedir. Jüpiter'in yay burcunun üzerine yarattığı bilhassa içinde kendine güveni tam tavırlar ve tehlike almayı sevmekte olan bir karakter yapısı görülmektedir. Hisleri güçlü olmakta olan yay burcunun bu kanaatlerini gezegeni olmakta olan Jüpiter'den almaktadır. Açılmayı sevmekte olan yay burçları özellikle keşif yapma, gezme, eğlenme ve dünyayı tanıma gibi birçok konuyla ile ilgili adımlar atmaktadır.