Gazete Vatan Logo

Yeni yıldan ne bekliyorlar?

Yeni bir yıl yeni umutlar demek. Hepimizin beklentisi farklı. Ben de cemiyet hayatının önde gelen isimlerine sordum; onların beklentileri acaba nedir diye merak ediyor musunuz?

Revna Demirören: Yeni yılda ailemle birlikte tüm sevdiklerime ve herkese huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum.

Ayşe Tolga: Sürekli bir şey istiyoruz, daha iyi bir ev daha iyi bir araba. Dünyanın olduğu yere bakarsak insanların dünya için bir şeyler istemesi gerekiyor. O yüzden barış, sadece barış.

Pınar Tezcan: Daha sağlıklı olalım, güzel işler yapalım, hep güzel haberler alalım ve hep güzel şeyler olsun inşallah. 2015 bittiğinde hep yaşanan güzel şeylerden konuşuyor olalım.

Mert Aslan: Her şeyden önce sağlıklı ve kayıpsız bir yıl diliyorum. 2014 hepimiz için biraz zor bir yıl oldu. Çok güzel projelerim var, umarım hepsi başarılı olur. Severek yaptığım mesleğimi aynı şekilde devam ettirebileceğim bir yıl olur.

Elif Gönlüm: Planlarım arasında 2014’ün son 3-4 ayında aldığım eğitimleri yeni yılda iş planına çevirmek var. Seyahatlerimden dolayı spor yapmayı çok ihmal etmiştim, bu sebeple düzenli spor yapmayı planlıyorum. Çocuklarımın eğitim ve psikolojik danışmanlığı ile alakalı çalışmalarım olacak. Yazı yazmaya yeni yılda yer vermek istiyorum. Daha barışcıl bir ortam diliyorum.

Ahu Yağtu: Pek bir planım ve beklentim yok açıkçası. Herkes için mutlu bir yıl diliyorum.

Elif Güvendik: Yeni yıldan öncelikle beklentim sağlık. Sağlık olduktan sonra Allah’a şükür her şey oluyor. Kızım, eşim ve ailemle beraber sağlıklı mutlu seneler diliyorum. Ülkemiz için de aynı şeyler geçerli.

Haberin Devamı