Gazete Vatan Logo

Tanyer İnşaat'tan eğitime katkı

Tanyer İnşaat, Narlıdere İnönü İlköğretim Okulu'na yönelik desteğiyle de takdir topladı.

Tanyer İnşaat'tan eğitime katkı

Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesiyle İzmir'e bir prestij eseri kazandıran Tanyer İnşaat, eğitime yaptığı anlamlı katkılara bir yenisini ekledi.

Daha önce Koruncuk Vakfı yararına gerçekleştirdiği sanat gecesiyle adından söz ettiren Tanyer İnşaat, Narlıdere İnönü İlköğretim Okulu'na yönelik desteğiyle de takdir topladı.

Narlıdere İnönü İlköğretim Okulu bünyesinde hizmet veren anaokulunun zamanla yıpranan zemin, pencere ile bahçe korkuluklarını onaran ve yeni bir bölüm de ekleyen Tanyer İnşaat, duvarları da boyayarak rahat ve konforlu bir eğitim ortamı yarattı ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Narlıdere İnönü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ve Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Yıldız ve Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın da katıldığı törende konuşan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, eğitime katkılarının artarak süreceğini dile getirdi.

Bu süreçteki yol göstericiliğinden dolayı Narlıdere Kaymakamlığı'na teşekkürlerini sunan Tanyer,

“Yarının büyükleri olan çocuklarımızın eğitimine destek vermekten ötürü büyük memnuniyet duyuyorum. Bölgedeki okullara yapılan yatırımı, çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırım olduğunu düşünüyorum. Eğitimin gücüne ve önemine inanan bir firma olarak farklı sosyal sorumluluk projelerine de katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba da, Tanyer İnşaat'ın sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket ederek, diğer kişi ve kuruluşlara da örnek oluşturduğuna dikkat çekti.

Canbaba, “Devletimizin ve kamu kuruluşların yanı sıra; özel sektörün de eğitim dünyasına desteğini çok önemsiyoruz. Bu destekler, çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim yapmalarına olanak tanırken; eğitim alanında toplumsal farkındalık oluşturulmasında da önemli rol oynuyor” ifadesini kullandı.

Gelişimin itici gücünün eğitim olduğunu dile getiren Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, sözlerine şöyle devam etti: “Burada yapılan yardımın sosyolojik olarak önemli bir boyutu var. Gerçekleştirilen bu yardımlar, bölgede yaşayan ve farklı ekonomik yapıya sahip insanlar arasında bir yakınlaşma imkanı da sağlıyor. Bu bölgede eğitime verilen destek daha büyük anlam ve önem taşıyor. Bu yardımların artarak sürmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından Narlıdere Kaymakamı Osman Canbaba, Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer'e eğitime sağladığı destekten ötürü bir teşekkür belgesi sundu.