Gazete Vatan Logo

Takdir edilme duygusu yaşıyorum

Kara Sevda dizisinde Zeynep karakteriyle dikkat çeken Hazal Filiz Küçükköse oyunculukta iddialı olmadığını sadece hedefleri olduğunu söylüyor.

Takdir edilme duygusu yaşıyorum

Kara Sevda'da Zeynep hem eleştiriliyor hem de seviliyor...

Zeynep sezon boyunca çok kişinin eleştirisine maruz kaldı yaptıklarını anlatmaya listeler yetmez belki ama her şeye rağmen onun aslında aradığı şeyi seyirci gördü ve hak verdi. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Ortaya çıkan karakter çok gerçek geliyor izleyenlere bu yüzden çok güzel yorumlar alıyorum. İşime dört elle sarılmamı sağlıyorlar.

İş dışında yapmak istediğin neler var?

Tasarım yapmak en sevdiğim şeylerden biri. Tasarım derken sadece elbiseleri kast etmiyorum. Herhangi bir şeyi tasarlamak bu ev, eşya, kıyafet, takı olabilir. İşimde aslında bunu tetikliyor. Değiştirmeyi, dönüştürmeyi yeniden bir şeyler üretmeyi çok seviyorum. Çocukluğumdan da geliyor. O zamandan beri kendime göre bir şeyler kesip biçiyorum. Montlardan çantalar, tahta parçalarından kesip biçip dolaplar, kutular yapmışlığım var. Hatta ilk evimizin iç mimarlığını yaptım ve götürdüğüm çizimlerle bir kaç iş teklifi bile aldım. Evimde matkap, Punch makinesi, alet çantası olmazsa olmazlarım arasında.

Haberin Devamı

Şöhret olmanın en heyecan veren kısmı ne?

Yaptığım işi özveriyle yapan herkes kadar takdir edilme duygusu yaşıyorum. Şöhret olmak aslında attığınız her adımın hesaba katarak otomatikleşen davranışlarınızı bozmaktan geçiyor; çünkü eski özgürlüklerinize sahip olmuyorsunuz. Sizi seven insanların sevgisini hissetmek çok besleyici bir motivasyon ama bunun aşırıya kaçan durumları da olabiliyor. Tanınmak güzel ama fanatikleşmek çok sağlıklı değil. Eşimle Uzakdoğu seyahatimizde bunu oldukça hissettim farklı milletlerden insanların tanımaları ve fotoğraf çekilmek istemeleri aslında işinizin sadece burayla sınırlı olmadığının da göstergesi.

Oyuncu olmasaydım milli takımda oynuyor olacaktım

Her spor dalına yatkın olduğunu söylemiştin. Oyuncu olmasaydın seni sporcu olarak mı tanırdık?

Atletizmde derecelerim var ama en çok sevdiğim ve bu zamana kadar hiç bırakmadığım lisanslı basketbol benim için ayrı bir yerde. Fırsat buldukça oynuyorum. Eğer zamanında öyle bir karar vermiş olsaydım şu an milli takımda oynuyor olacaktım. Hayat hep tercihler üzerine kurulu ve şu an ki tercihlerimden de çok mutluyum.

Haberin Devamı

Oyunculukta ne kadar iddialasın?

Bir iddiada bulunmak için bir kumar oynuyor olmanız gerekir ben asla şöyle ya da böyle bir iddia da bulunamam ama potansiyelimi zorlamayı ve fazla yüklenmeyi severim. Bir iddia demeyelim ama hedeflerim var ve o hedefler hiçte bitecek gibi durmuyor

Peki hayatı nasıl gidiyor?

İyi ki evlenmişim diyebileceğim kadar güzel gidiyor. Eşim en büyük destekçim, enerji kaynağım. Aynı mesleği yapmamızın da ilişkimize çok büyük katkıları var. Aynı perspektiften bakıp farklı şeyleri görebiliyoruz. Sadece bakışıyla bile sizi anlayan birine sahip olmak paha biçilemez. Yorgunluğa değeceğine emin olduğunuz bir hayat için mücadele vermek en güzel şey.

Hislerimde hiç yanılmadım

Anne olmakla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Eşim ve ben çok istiyoruz ama ona iyi bir gelecek sağlamak için buna hazır olmak lazım. Bu sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz "o" ya da "onlar" gelene kadar.

Haberin Devamı

Bugüne kadar hangi konuda hiç yanılmadın?

Hislerim konusunda hiç yanılmadım. Birinde yanlış bir şeyler hissediyorsam eninde sonunda ortaya çıkar. Arkadaşlarım bana sevgilileri hakkında fikrimi sorar. Buna belki Aura okuma da diyebilirsiniz.