Gazete Vatan Logo

New York'taki Türkler 'in metro halleri

"40 İstasyon New York" sergisinde New York'ta yaşayan, her biri kendi alanında başarılı olmuş ünlü sanatçı, akademisyen ve işadamlarının metro istasyonlarındaki fotoğrafları yer alıyor

Fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz ile proje koordinatörü Selen Akçalı'nın New York'ta yaşayan 40 Türk'ü fotoğrafladıkları 40 istasyon New York adlı sergisi, 17 Mart Perşembe günü Mavi Jeans'in Beyoğlu mağazasında sanatseverlerle buluşuyor. Projeye katılanların kendi seçtikleri metro istasyonlarında çekilen fotoğraflarından ve hikayelerinden oluşan sergi Mavi Jeans sponsorluğunda 4 Mayıs'a dek sürecek, sergi 5 Mayıs'tan itibaren de New York'a taşınacak.

İlk kez 2002'de Paris'te yaşayan 40 Türk'ü fotoğraflayarak projeye başlayan Muammer Yanmaz ve Selin Akçalı 40 İstasyon New York projesinde New York'ta yaşayan sanatçı, akademisyen ve işadamlarının fotoğraflarına yer veriyor. Kutlukhan Perker, İlhan Erşahin, Burhan Doğançay, Salih Memecan, Mehmet Öz, Arif Mardin, Ömer Faruk Tekbilek, Doğan Uluç, Emre Ertürk, Neşe Karaböcek gibi kendi alanlarında başarılı olmuş 40 Türk'ün bu ilginç fotoğraflarını 4 Mayıs'a kadar Beyoğlu'ndaki Mavi Jeans Galeri'de görebilirsiniz.

Ne zaman: 17 Mart-4 Mayıs
Nerede: Mavi Jeans Galeri, İstiklal Cad. No: 117 Beyoğlu

Haberin Devamı