Gazete Vatan Logo

Konserlerle dolu bir aya hazır olun!

Bu ay İstanbul, birbirinden ünlü yıldızların geçidine şahit olacak

Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Türk sanatçıların iddialı görsel şovlarıyla sezonu açıyor... Kuruçeşme Arena, dünyaca ünlü sanatçıların gerçekleştireceği konserlere ev sahipliği yapacak. Tiyatro gösterileri ise sanatseverlere ayrı bir heyecan yaşatacak.


Harbiye Açıkhava Tiyatrosu
Ünlü dondurma markası Carte d’Or’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek Açıkhava Konserleri, “7 Çok Geç” kampanyasının duyurulmasına destek olacak.

Kenan Doğulu
Kenan Doğulu bugün yeni albümü “Patron”un ilk konserini Açıkhava’da verecek. Konser saat 21.00’de başlayacak. Giriş: 135, 50 TL.

Müslüm Gürses ve Arkadaşları
Müslüm Gürses, yarın Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sürprizlerle dolu bir gece yaşatacak. Müslüm Gürses’e birçok ünlü sanatçı da eşlik edecek. Konser saat 21.00’de başlıyor.
Giriş: 80, 39 TL.

Ferhat Göçer Metropol
Senfoni Orkestrası
Ferhat Göçer bu yıl bir ilke imza atacak. İlk defa senfoni orkestrası ile sahne alacak olan Ferhat Göçer, 8 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de hayranlarıyla buluşacak. Giriş: 110, 39 TL.

Ajda Pekkan
Türkiye’nin Süperstarı Ajda Pekkan, 9 Haziran Salı günü hayranlarıyla bir araya gelecek. Süperstarın sahne performansı şimdiden kulaktan kulağa konuşulmaya başlandı. Giriş: 135, 50 TL

Efes Pilsen One Love
Efes Pilsen One Love Festival, sekizinci yılında dünyaca ünlü iki grup Klaxons ve Röyksopp’un yanı sıra, Türkiye’de ilk kez sahne alacak olan trip-hop’un efsane ismi Tricky’yi de ağırlayacak. 20-21 Haziran’da santralistanbul’da gerçekleştirilecek festival programında son dakika süprizlerle senenin en çok beklenen festivallerinden biri olarak bekleniyor.
Festivalde sahne alacak olan diğer gruplar ise M83, Starsailor, Bora Uzer, Ayça Şen, Aeroplane, Filthy Dukes, Yasemin Mori, Jonny Rock, DearHead, Portecho, TAPE, Zero 7 & Ross Allen, Zi-Punt & Orange Delight.
Biletix’te satışa sunulan Efes Pilsen One Love Festival 8’in bilet fiyatları;
Öğrenci Günlük 25 TL Kombine 40 TL.
Tam Günlük 40 TL Kombine 65 TL.


Kodo
İstanbul Kültür Sanat Vakfı, İstanbullu müzikseverleri Kodo’nun nefes kesici performansıyla buluşturuyor. Yirmi beş kişilik performans ekibiyle Kodo, sesi kalp atışına benzetilen taiko davullarının mucizevi titreşimlerini etkileyici bir görsellik eşliğinde İstanbul’a taşıyor. Gruba ismini veren “kodo” sözcüğü Japonca’da “kalp atışı” anlamına geliyor. Kodo, gösterilerinin merkezine oturan taiko davullarının yanı sıra fue ve shamisen gibi farklı geleneksel Japon müzik aletlerinden, geleneksel danslar ve vokal performanslarından da faydalanıyor. 15 - 16 Haziran’da Cemil Topuzlu Açıkhava’da sahne alacaklar. Giriş: 67, 22 TL.

Kraak&Smaak
Otto Santral sezonu bu gece Kraak&Smaak’in büyüleyici canlı şovuyla sonlandırıyor. Funk, Soul, Breakbeat ve Electro soundlarını benzersiz şekilde harmanlayan ve dans müziğine yepyeni bir yorum getiren Hollandalı grup Kraak & Smaak, canlı performansları ve sıra dışı şovlarıyla sahne alıyor. Grup, büyük yankı uyandıran Amerika turnesi ertesinde, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu’nun desteği ile ve Otto ayrıcalığıyla İstanbullu müzik severler ile buluşuyor. Kapıların 23.00’de açılacağı gecenin biletleri Biletix’den temin edilebilir.





Haberin Devamı