Gazete Vatan Logo

İlk görüşte aşk gerçekmiş

Aşkları 80’ler setinde başlayan Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy çifti ilişkilerini nikahla taçlandıralı 1,5 sene oldu. Sette birbirlerine ilk görüşte aşık olduklarını anlatan ikili, “Bir insanın hayatında gerçekten bir ruh ikizi varsa eğer biz onu bulduk” diyerek aşk hikayelerini anlattı...

İlk görüşte aşk gerçekmiş

Sizinkisi nasıl bir aşk hikayesi, nasıl başladı?

Begüm Öner: Sete gittiğim ilk gün sizin partneriniz diye Ceyhun’la beni tanıştırdıklarında tokalaşırken çarpan elektrik bizi de çarpmış olacak ki bugün evliyiz. İlk adım tezcanlı ve sabırsız sevgili eşimden geldi. Hayatında hiç bir şeyi beklemeye tahammülü yokken bana adım atmayı beklemesini, bekleyemezdik ondan tabi ki.

Ceyhun Fersoy: Tabi ki de ilk adımı ben attım. İlk görüşte aşka hiç bir zaman inanmazdım ama gerçekmiş. Arkadaş olarak başlayan ilişkimiz biraz hatta biraz değil baya gayretimle aşka dönüştü.

Nasıl bir çift, nasıl bir ikilisiniz?

Begüm: Eşden çok, iyi arkadaş olmaz diyen bazı “ilişki uzmanı“ arkadaşlara inat çok çok iyi arkadaşız Ceyhun’la. Bu demek oluyor mu ki birbirimize karşı boşuz, valla oldukça doluyuz. Şaka bir yana bir insanın hayatında gerçekten bir ruh ikizi varsa eğer ben onu bulduğuma inanıyorum çok farklı karakterler olmamıza rağmen üstelik.

Ceyhun: Bir zamanlar Real Sociedad’ın ikili forveti vardı Nihat Kahveci ve Kovacevic. Bu ikili forvet gibi birbirimizi tamamlıyoruz bence. Bazen ben kafayla topu Begum’ün önüne indiriyorum Begüm vururyor gol oluyor. Bazen Begüm önüme topu atıyor ben kaleye atıyorum.

Haberin Devamı

14 Şubat’a özel ritüelleriniz var mı?

Begüm: Yok. Çok klişe olacak ama boş olan her anımızı çok özel kılabilecek bir sürü şey yapıyoruz. 14 Şubat’ın bizim için bir özelliği yok. Eğer o gün çalışmıyorsak ve canımız bir şey yapmak isterse onu yapıyoruz.

Ceyhun: Birlikte olduğumuz her gün bizim günümüz, özelimiz. Bu 14 Şubat’ta da iş için birlikte bir toplantımız vardı. 14 Şubat’ı toplantıda kutladık. Ne Begüm’ün, ne de benim hediye talebimiz olmuyor hiçbir zaman. Bunu çok iyi biliyorum.

Evlilik her şeye daha çok anlam katıyor

Begüm: Evlilik her şeyi pekiştiriyor sanırım. Her şeyi daha çok anlamlandırıyor. Ben evliliğe çok uzak bakarken kendimi evli buldum bir anda. Bunun için de her gün iyi ki diyorum... Heyecanımız ise hala dipdiri.

Ceyhun: Aşkımız ilk tanıştığımız günki gibi devam ediyor. Begüm’ü sette ilk gördüğümde ne hissediyorsam bugün de aynı şeyleri hissediyorum. İlk günki gibi aşığım hala. 80 yaşında da bunun değişeceğini düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Romantizm her zaman yaşanmıyor ama mutlaka olmazsa olmazlardan...

Bugüne kadar birbirinize aldığınız en özel hediye neydi? Ne kadar romantiksiniz?

Ceyhun: Özel özeldir adi üstünde ama Begüm’ün bana aldığı her şey çok değerli. Zaten hepsi birbirinden özel. Hepsinde emek var, güzel düşünce var. Romantiklik konusunu da eşime sorun lütfen.

Begüm: En özel hediyemiz özel kalmaya devam etmeli belki de. Romantiklik her zaman yaşanacak ya da yaşatılacak bir duygu değil bence ama olmazsa olmazlardan.

Çift olduktan sonra birbirinizin hayatına neler kattınız?

Begüm: Üzüm üzüme baka baka kararır demiş atalarımız. Evlendikten sonra bunu daha iyi anladım. Birlikte yaşadığın her gün biraz daha benziyorsun eşine. Ama bana kattığı en önemli şey hayat enerjisi.

Ceyhun: Çok şeyler kattık. En önemlisi ben sorumluluk sahibi oldum. Her şeyi iki kişilik düşünür oldum daha agresif bir yapım vardı, minimuma ulaştı.

Haberin Devamı

Hayalimiz bir sahil kasabasına yerleşmek

Birbirinizi ne kadar iyi tanıyorsunuz?

Begüm: Gerçekten Ceyhun’u, Ceyhun’dan daha iyi tanıdığımı iddia edebilirim.

Ceyhun: Onun hakkında her şeyi bilirim.

Beraber yapmaktan en çok keyif aldığınız şeyler neler?

Begüm: Hayatımızdaki birçok şeyi birlikte yapıyoruz. Zaten yaptığımız her şeyden çok zevk alıyorum alışveriş hariç. Ceyhun’la asla yapamayacağınız tek şey alışveriş.

Ceyhun: Birlikte tatile gitmekten çok keyif alıyoruz. Ayrıca film izlemekten de yemek yapmaktan da...

Ortak hayalleriniz neler?

Begüm: Ailemiz ve arkadaşlarımızla birlikte bir sahil kasabasında yaşayabilmeyi çok istiyoruz.

Ceyhun: En büyük hayalim sevdiğim kadından bir çocuğum olması ve sonrasında da şehirden uzakta bir yaşam sürmek.

Aynı mesleği yapan bir çift olarak bunun avantajı ne oluyor?

Begüm: Bunun hiç dezavantajı olduğunu düşünmüyorum. Bence kesinlikle çok büyük bir avantaj. En azından bizim için öyle. Bir kere aynı dili konuşabilmek muhteşem bir şey.

Haberin Devamı

Ceyhun: Birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz. İşimizden dolayı gereksiz gerginlikler yaşamıyoruz. Birbirimizi daha doğru anlıyoruz.