Gazete Vatan Logo

Chill out festival İstanbul’u sallayacak

Yaz dönemi yaklaşırken festival rüzgarları da esmeye başladı... Bugün başlayacak olan “Chill Out Festival İstanbul”, Life Park’a gelenlere müzik ziyafeti yaşatacak.

Chill out festival İstanbul’u sallayacak

Chill Out Festival, müzikseverler açısından bir bahar klasiği haline gelmiş durumda. Geçtiğimiz sene, yaklaşık 20 bin kişinin katılımıyla 10’uncu yılını kutlayan festival bu sene de pek çok müzisyeni ve grubu ağırlıyor. Bugün başlayıp yarın devam edecek olan etkinlik Life Park’ta gerçekleştirilecek. Katılımcılar, yaratıcı atölyelere, çalışmalara katılıp şehir karmaşından uzaklaşacak. Chill Out Festival İstanbul, her iki günde de 12:00- 00:00 saatleri arasında, üç sahnede toplam 24 saatlik müzikal programlaması ile gerçekleşecek.

Yeni Zelanda’nın dünyaya kazandırdığı en renkli gruplardan biri olan Orchestra Of Spheres da festivalde sahne alacak.

Şili’nin en önemli orkestralarından biri olan Chico Trujillo, farklı müzik türlerini Güney Amerika kültürüyle birleştirip rengarenk bir şölen sunuyor.

ÇOCUKLAR İÇİN

Çizmeli Kedi sahnede

İnan Ambarkütük’ün uyarlayıp yönettiği, 1550 yılından günümüze uzanan bir masal olan “Çizmeli Kedi”, bugün Trump AVM’de izleyicisiyle buluşuyor. (Saat 11:00, 28.5 TL).

Haberin Devamı

Hem dans hem atölye...

4-6, 7-9 ve 10-12 yaş arası çocuklarla yapılan dans derslerinin ana hedefi, çocuklara hem dansı sevdirmek hem de onları yaratıcı bir yolculuğa çıkarmak... (Akbank Sanat, 11:00, bilet fiyatı 15 TL)

YARIŞMA

Deklanşörler hayvan hakları için...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezlerinin desteğiyle; Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya Fotoğraf Sanatı işbirliğinde dördüncüsü gerçekleşen fotoğraf yarışmasında bu yıl 69 fotoğraf ödüle değer bulundu. Ödüller 23 Mayıs Pazartesi günü TED Rönesans Koleji’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

SERGİ

Avrupa ve Kırklareli bu sergide buluşuyor

Sedat Yılmaz ve Aysu Kuşin’in “Işığın Yansımaları-İstanbul” adlı fotoğraf sergisi; sanatseverler ile buluşuyor. Kırklareli’nin muhteşem doğallığından gelen fotoğraflar; Avrupa’nın farklı şehirlerinden kareler ile, Art Connection koleksiyonunu oluşturdu. (Çamtepe Sk. Sadıkoğlu Apt Feneryolu/Kadıköy)

KONSER

Yıldız isimler Kızılay için Açıkhava Sahnesi’ne çıkıyor

Haberin Devamı

Türk müziğinin yıldız isimleri Türk Kızılayı için buluşuyor. Açılışını Orhan Gencebay’ın yapacağı konserde; İrem Derici, Serdar Ortaç, Soner Sarıkabadayı ve Serkan Kaya, en güzel şarkılarını söyleyecek. Sezen Aksu ve Nilüfer’in de sahne kıyafetleri açık artırmayla satışa çıkartılacak. (Yarın, 19:30, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, bilet fiyatları 52 TL’den başlıyor)