Gazete Vatan Logo

Bade'nin evlilik tavsiyesi

Bade'nin evlilik tavsiyesi

Güzel oyuncu Bade İşçil, üç ay kadar kısa bir süre içinde tanıştı, aşık oldu ve evlendi. Çiçeği burnunda gelin Bade, "Aşıksanız evlenin. Ben evlendim. Eşimi çok seviyorum. Çok mutluyum. Evliliği herkese tavsiye ediyorum" diyormuş.
İnşallah Bade’nin aşkı ve evliliği sonsuza dek aynı coşkuyla devam eder. Ama gençlere evlilik konusunda tavsiyede bulunmak için henüz erken. 20 yıl evli kalanlar bile böyle bir tavsiyede bulunurken iki kere düşünür.
Bıraktım 20 yılı bekle 2 yıl geçsin ondan sonra bu konuda tavsiyeler ver.
‘Yaşasın evlilik’ten ‘İlk görüşte aşık olup birbirinizi iyice tanımadan sakın apar topar benim gibi evlenmeye kalkmayın’a dönmek hayal kırıklığı olur!

Cİcİşler cennette kimi buldu?



Cicişler lakabıyla ün salan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler Bodrum Cennet Koyu’nda bir teknede erkek arkadaşlarıyla birlikte tatil yaparken görüntülenmiş. Sevgililerine seksi pozlar veren Cicişler bu fotoğrafları instagram sayfalarında paylaşmış. “Cicişler cennete düştü” diye başlık atmışlar. Ancak asıl haber niteliğini taşıyan olayı atlamışlar.
Cicişlerin teknede fotoğrafını çekenlerden biri Fenerbahçe’nin bir zamanlarki tercümanı Samet. Hani Alex’in gönderilmesinden sonra istifa edip sırra kadem basan Samet. Ben olsam başlığı şöyle atardım:
"Cicişler kayıp tercümanı Cennet’te buldu.” Öyle değil mi Samet?

Zamanlama her şey demektir

Amerikalılar, "Timing Is Evertything" yani "Zamanlama her şey demektir" der. Aktör Garrett Hedlung’un aynı isimde bir filmi ve şarkısı bile vardır.
Bizdeki bu tatsız durum da zamanlamanın ne kadar önemli olduğunun kanıtı. İyi niyetle başlayan Gezi Parkı eylemindeki ilk şiddetli müdahale zamansızdı. Çevreci, çağdaş gençler ve onları destekleyen halkın boşu boşuna canı yandı. Eylem, eylem olmaktan çıktıktan sonra eylemi devam ettirmek zamansızdı. Aralarına provakatörler sızmış göstericiler ve masum halk ile polisimiz karşı karşıya getirildi. Olayları alevleyen, körükleyen demeçler, iddialaşmalar, tehditler ve hakaretler kimden, nereden gelirse gelsin külliyen zamansız.
Şimdi birlik, beraberlik, sağduyu ve ülkemize sahip çıkıp kenetlenme zamanı.
Canım Türkiyem dünyanın yükselen değeriyken ve hepimiz umut doluyken iki hafta içinde hep birlikte dibe vurduk.
Bindiğimiz dalı kesip kendimize artık daha fazla zarar vermeyelim.
Kapanmamış hesaplar kaldıysa onları sonra aramızda hallederiz.
Zamanlama her şey demekse zaman bir an önce toparlanma zamanı.

Platonik komünist süperstar

Sevgili Ajda Pekkan, geçen haftaki köşesi yazısında itiraf etmiş.
20 yaşında Jean Paul Sartre okumuş.
Her zaman solcularla yan yana olmuş. Onların kültürüyle içiçe yaşamış.
Sonra kendisinden yaşça büyük bir adama aşık olup komünist olmuş.
Bir an önce büyümek için onun okuduğu kitapları okumaya başlamış. “Aşkım da komünistliğim de haliyle platonikti” diyor. Ben de bu haftaki tuhaf halet-i ruhiyem içinden köşemden itiraf ediyorum. Ajda, ne kadar platonik bir komünistse ben de o kadar sürrealist plebisitçiyim. Aradaki fark, o durumunun farkında ben ise ne olduğumu anlamış değilim. Daha düne kadar plebisit dediklerinde “Vah vah geçmiş olsun” diyebilirdim!

THY çalışanlarına borcu ödeme zamanı geldi!

THY sürekli büyüyen çok iyi bir kurum. Ülkemizin dünya çapında uçan gururu.
Çalışanları olaysız, seviyeli bir şekilde greve gitti. Dünyanın en sessiz sedasız geçen grevini yaptılar. Tadı kaçmadan, amacını aşmadan grev sona ersin. Yönetim de çalışanlarının isteklerine kulak versin.
THY ticari anlamda kazançlı ve başarılı bir şirket. Bunu da orada çalışan kaliteli emekçilerine borçlu. O borcun bir kısmını geri ödemenin zamanı geldi!

Haberin Devamı