Gazete Vatan Logo

Açıkhavada sinema keyfi bir başkadır

Yaz sıcaklarıyla birlikte bizler de sinema salonlarında kapalı kalmaktan kurtulduk. Çünkü birbirinden konforlu açıkhava sinemaları izleyicilerini bekliyor...

ENKA'da sanat dolu günler

27. Yıl ENKA Kültür Sanat Açık Hava Buluşmaları’nda yeni hafta, 6 Temmuz Pazartesi akşamı Dot’un İki Kişilik Yaz oyunuyla başlayacak. 7 Temmuz Salı akşamı ise ENKA seyircisi, Oscar ödüllü Whiplash filmini ıhlamur kokuları eşliğinde izleyecek. buluşacak.Etkinlik programı için www.facebook.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilir, etkinlik biletlerine Biletix’ten ulaşabilirsiniz.

Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması

Ataşehir’deki Hillside City Club'ın içinde yer alan İstanbul Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması, yıldızlar altında, rahat şezlonglar ve minderler üzerinde keyifli bir akşamın kapılarını aralıyor. Her Çarşamba, Cuma ve Pazar akşamı en yeni filmleri izleyebilirsiniz. Ayrıca ön gösterim filmleri ile birlikte sinemaseverleri memnun etmeyi garantiliyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen açık havada 3 Boyutlu Sinema deneyimini de yaşayan izleyiciler, Eylül’e kadar açık havanın keyfini yaşayacak.

Viaport Marina’da haftanın üç günü vizyon filmleri...

Haberin Devamı

Bünyesinde bulundurduğu marina, alışveriş adası, tema park, otel, akvaryum ve iş merkeziyle dünyanın ilk 6 fonksiyonlu projesi olma özelliğine sahip Viaport Marina, açıldıktan bir ay sonra açık hava sinemasını İstanbulluların hizmetine sundu. Viaport Marina, yaz boyunca birbirinden güzel vizyon filmlerine ev sahipliği yapacak. Şimdilik Çarşamba , Cumartesi ve Pazar günleri hizmet veriliyor. Bilet fiyatı 15 TL.