Gazete Vatan Logo

Düzce’de okullar tatil mi? Okullar kaç gün tatil, 1 hafta mı?

Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası okullar tatil edilmişti. Devam eden artçı sarsıntılardan sonra birçok ev ve iş yerinde hasar meydana gelirken hasar tespit çalışmaları da devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremin yaşandığı Düzce'deki okullar ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Düzce’de okullar tatil mi? Okullar kaç gün tatil, 1 hafta mı? Düzce’de okullar ne zaman açılacak? Okullar neden tatil edildi? İşte detaylar…

Düzce’de okullar tatil mi? Okullar kaç gün tatil, 1 hafta mı?

Düzce'de yaşanan deprem sonrası pek çok işyeri ve evde hasar meydana gelmiş, devam artçı sarsıntılar nedeniyle ilde pek çok önem alınmıştı. Bunların başında da okullarda eğitime ara verilmesi geliyor. Deprem sonrası okullar üst üste iki gün tatil edilmişti.

DÜZCE’DE OKULLAR TATİL Mİ?

Artçı sarsıntıların devam ettiği Düzce’de hasar tespit çalışmaları sürerken il genelinde önemler alınmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremin yaşandığı Düzce'de eğitim öğretime 1 hafta aranın verildiğini açıkladı. Özer, 'Önümüzdeki hafta Düzce’de tüm okullarımızda eğitim öğretime bir hafta ara veriyoruz. 5 Aralık 2022 tarihinde eğitim öğretime tekrar başlanacak.' dedi.