Togemder

Togemder

Son dakika TOGEMDER haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOGEMDER ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOGEMDER haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Togemder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan togemder gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 togemder haberi bulunmuştur. Tüm togemder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in iftar programında depremzedeler ve hayırseverlerle buluştu
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in iftar programında depremzedeler ve hayırseverlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, depremzede vatandaşlar ve hayırseverlerle, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) Üsküdar'da düzenlediği iftar programında bir araya geldi.
14.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğinin eski ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
19.11.2021 Siyaset
'Sıfır Atık' projesinin öncüsü Johnson Türkiye'de
'Sıfır Atık' projesinin öncüsü Johnson Türkiye'de Dünyada sıfır atık projesinin öncüsü olan Bae Johnson Türkiye'ye geldi. TOGEMDER tarafından sıfır atığa dikkat çekmek amacıyla düzenlenecek olan "Cemre Çarşısı" etkinliğine katılacak.
28.03.2019 Gündem
Binali Yıldırım ve Bakan Kasapoğlu, Beykoz'da iki okul açtı
Binali Yıldırım ve Bakan Kasapoğlu, Beykoz'da iki okul açtı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İlkokulu ve Spor Toto Teşkilatı Ortaokulu'nun açılışını yaptı. Açılışa ayrıca, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran ve çok sayıda davetli katıldı.
20.03.2019 Gündem
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
Emine Erdoğan: Elimizde hiçbir şey yoksa kardeşliğimizi ikram edebiliriz
Emine Erdoğan: Elimizde hiçbir şey yoksa kardeşliğimizi ikram edebiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, TOGEMDER tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
3.06.2018 Gündem
İstismar acısı çocuğun DNA’sına bile işliyor!
İstismar acısı çocuğun DNA’sına bile işliyor! İstismara uğrayan çocuğun hem fiziksel hem de ruhsal sağlığının olumsuz yönde etkilendiğine dikkat çeken Doç. Dr. Nusret Soylu, “Bu çocukların yaşadığı travma, biyolojik olarak sonraki nesillere bile geçiyor” dedi.
24.03.2018 Gündem
Emine Erdoğan: Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur
Emine Erdoğan: Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocuklara yönelik ihmal ve istismar sorununu eğitim, sağlık, hukuk gibi çok yönlü bir bakışla ve elbirliğiyle çözülmesi gerektiğini belirterek, "Hukuki yaptırımları artırmalı, toplumu istismara teşvik eden yayınları denetim altına almalı, meseleyi tüm yönleriyle değerlendirmeliyiz. Bakanlarımız burada, medyamız burada, ailelerimiz burada. Ortak bir gayretle çocukların güven içinde yaşayacağı bir dünya inşa etmek, en temel sorumluluğumuzdur. Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur" dedi.
23.03.2018 Gündem
Çocuk istismarı ve ihmaline karşı sempozyum
Çocuk istismarı ve ihmaline karşı sempozyum Emine Erdoğan’ın himayesinde, TOGEMDER’in 23-24 Mart’ta İstanbul’da düzenleyeceği sempozyumda siyasetçiler, bürokratlar, uzmanlar ve STK temsilcileri, çocukları ihmal ve istismardan korumak için atılacak adımları tartışacak...
18.03.2018 Gündem
‘Bir Umut, Bir Ufuk’
‘Bir Umut, Bir Ufuk’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, TOGEMDER tarafından düzenlenen Suriyeli kadınların mesleki eğitim, istihdam ve topluma uyumunu hedefleyen “Bir Umut, Bir Ufuk” projesinin açılışına katıldı
29.09.2021 Gündem
Emine Erdoğan: Dostluk eli uzatıyoruz
Emine Erdoğan: Dostluk eli uzatıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TOGEMDER tarafından hayata geçirilen "Bir Umut, Bir Ufuk" projesinin açılış programına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Devletlerarası politikalardan sıyrılıp dostluk eli uzatıyoruz. Suriyeli kadınların mesleki eğitim, istihdam ve topluma uyumu konusunda model bir proje haline gelecektir. Mülteci kadınlarımızın eğitimler sonunda aldığı sertifikalar, iş kapılarının anahtarı olacaktır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Dostluğa yatırım yapıyoruz
Dostluğa yatırım yapıyoruz Türkiye Futbol Federasyonu ile TOGEMDER işbirliğinde Suriyeli ve Türk çocukların kaynaşması amacıyla düzenlenen 1’inci Spor ve Kültür Şenliği dün Riva’da başladı... Emine Erdoğan, Nazım Hikmet’in ‘Dünyayı verelim çocuklara’ şiirini okudu. ‘Bugün burada barışa, sevgiye ve dostluğa yatırım yapıyoruz. Bu örnek girişim tarihe geçecektir’ dedi.
29.09.2021 Gündem
TOGEMDER, yardım elini bu kez Halep için uzattı...
TOGEMDER, yardım elini bu kez Halep için uzattı... TOGEMDER, kuşatma altındaki Halep’ten çıkan ihtiyaç sahiplerine, “Eğer kurtulursa Halep’in çocukları, gözlerine bakacak yüzümüz olmasa da açalım kollarımızı, sımsıkı saralım onları...” mesajıyla 4 TIR dolusu yardım gönderdi
4.01.2017 Yaşam
TOGEM gençlere yalnız olmadığını bir merkez daha açarak gösterdi
TOGEM gençlere yalnız olmadığını bir merkez daha açarak gösterdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Trabzon’un Sürmene ilçesinde Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin açılışını yaptı. TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran da 700’ü aşkın okul açtıklarını belirterek, “Özel öğrencilerimizin de eğitimden mahrum kalmamaları için büyük çaba sarf ediyoruz” dedi.
20.05.2016 Yaşam
TOGEMDER’den eğitime sağlam bir yuva daha
TOGEMDER’den eğitime sağlam bir yuva daha Okul öncesi eğitim kurumlarını Anadolu’nun dört bir yanına yayan TOGEMDER eğitim atağı aralıksız devam ediyor. TOGEMDER’in son anaokulu Ümraniye’de açıldı.
29.04.2016 Yaşam
TOGEMDER-MEB ortak yarışması eğitimde önemli sorunları çözecek
TOGEMDER-MEB ortak yarışması eğitimde önemli sorunları çözecek Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim Ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER), Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ortak bir projeye imza atıyor.
25.02.2016 Eğitim
TOGEM’in yardım eli önce Bahçecik köyünde
TOGEM’in yardım eli önce Bahçecik köyünde Başkanlığını Saadet Gülbaran’ın yaptığı TOGEMDER’in 10 il 100 köye yardım projesi Yozgat’ta başladı. TOGEMDER’in yardım TIR’ı Akdağmadeni Bahçecik Köyü İlköğretim Okulu’na yanaştı ve derneğin yardım ve şefkat eli öğrencilerle buluştu.
21.02.2016 Yaşam
Kış soğuğunda 100 köye TOGEM’in sıcak eli uzandı
Kış soğuğunda 100 köye TOGEM’in sıcak eli uzandı Okul öncesi eğitime büyük katkılar sağlayan TOGEMDER şimdi de 10 il 100 köy projesi ile 15 bin parça giysiyi muhtarlar aracılığıyla ihtiyacı olanlara dağıtacak. TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, “5 bin vatandaşımıza yardımcı olacak giysiler gönderiyoruz” dedi.
18.02.2016 Yaşam
‘Okul öncesi eğitim sosyal başarı sağlıyor’
‘Okul öncesi eğitim sosyal başarı sağlıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Tüm uluslararası araştırmalar, okul öncesi eğitim almış çocukların sosyal ilişkilerde başarılı olduğunu, uyum becerilerinin çok daha gelişmiş olduğunu göstermekte” dedi.
6.11.2015 Yaşam
TOGEMDER’in gurur günü!
TOGEMDER’in gurur günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER), önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yaptı. Üsküdar’daki Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Temiz Sınıf Sağlıklı Gelecek Projesi”nin kapanış toplantısında, proje kapsamında bugüne kadar yapılan ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalar kamuoyuna duyuruldu.
29.09.2021 Gündem
Futbol Federasyonu en özel imzayı TOGEMDER’le attı
Futbol Federasyonu en özel imzayı TOGEMDER’le attı Aksaray ve Eskişehir’de engelli öğrenciler için 2.3 milyon liraya anaokulu ve mini sahalar yapılacak. Protokole TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören imza attı
29.09.2021 Gündem
Demirören Holding sözünü tuttu! Soma’ya iki okul
Demirören Holding sözünü tuttu! Soma’ya iki okul Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören Soma için verdiği sözünü yerine getirdi ve 5 ay gibi kısa sürede iki okul tamamlanıp törenle teslim edildi.
29.09.2021 Gündem
TOGEMDER’den 650’nci anaokulu
TOGEMDER’den 650’nci anaokulu TOGEMDER’in ‘Anasınıfsız okul Kalmasın’ projesiyle yapılan 650...
29.09.2021 Gündem
Suriyeli çocuklara 7 TIR dolusu 40 bin oyuncak!
Suriyeli çocuklara 7 TIR dolusu 40 bin oyuncak! Üsküdar Belediyesi ve TOGEMDER desteğiyle toplanan oyuncaklar, Şanlıurfa’da kamplarda kalan çocuklara çifte bayram yaşattı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Togemder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki togemder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.