Gazete Vatan Logo

TOGEM’in yardım eli önce Bahçecik köyünde

Başkanlığını Saadet Gülbaran’ın yaptığı TOGEMDER’in 10 il 100 köye yardım projesi Yozgat’ta başladı. TOGEMDER’in yardım TIR’ı Akdağmadeni Bahçecik Köyü İlköğretim Okulu’na yanaştı ve derneğin yardım ve şefkat eli öğrencilerle buluştu.

TOGEM’in yardım eli önce Bahçecik köyünde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde yardıma muhtaç ailelere ve kimsesiz çocuklara yardım etmek amacıyla 2005’te kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği TOGEMDER’in 10 il 100 köye giysi yardımı için yola çıkan TIR’ı ilk dağıtım yeri olan Yozgat Akdağmadeni Bahçecik köyüne ulaşarak dağıtım organizasyonunu başlattı.

Kimler katıldı?

Dağıtım organizasyonu, Bahçecik İlköğretim Okulu’nda öğrencileri TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, TOGEMDER Başkan Yardımcısı Nevin Gacal, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Akdağmadeni Kaymakamı Hamza İnam, Yozgat Valisi’nin eşi Engin Yazıcı, Vali Vekili Adnan Daldal, hayırseverler Gül Çandır ve Cemal Çandır ile çok sayıda misafirin karşılanması ile başladı. Sınıflar gezilerek öğrenciler ile sohbet eşliğinde yapılan dağıtımlar, Bahçecik ve Bulgurlu köylerinde 6 ailenin evine yapılan ziyaret ve hediyelerin verilmesiyle sürdü. Yardım TIR’ı daha sonra 10 ile giderek köylerdeki ihtiyaç sahibi ailelere yardımları ulaştırdı.

Haberin Devamı

Dağıtıma katılan konuklar ve TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran (altta sağda) Bahçecik İlköğretim öğrencileriyle şefkat ve yardım ellerini paylaştılar.