Toplantı

Toplantı

Son dakika toplantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.404 toplantı haberi bulunmuştur. Tüm toplantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB yeni müfredat > İntegral kalktı mı, okullarda integral müfredattan kalktı mı? Matematik yeni müfredat 2024
MEB yeni müfredat > İntegral kalktı mı, okullarda integral müfredattan kalktı mı? Matematik yeni müfredat 2024 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni müfredatı yayınlandı. Müfredatın yayınlanmasının ardından İntegral kalktı mı? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Model" kamuoyunun görüşüne sunuldu. Peki, İntegral kalktı mı, yeni müfredatta integral kaldırıldı mı? 9, 10, 11, 12. sınıf MEB matematik müfredatı konuları…
27.04.2024 Yaşam
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Yeni müfredat açıklandı > Yeni müfredatta neler var, integral var mı, MEB müfredat değişikliği ile ders saatleri kısaldı mı? MEB yeni müfredat taslağı
Yeni müfredat açıklandı > Yeni müfredatta neler var, integral var mı, MEB müfredat değişikliği ile ders saatleri kısaldı mı? MEB yeni müfredat taslağı Milli Eğitim Bakanlığınca tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı hazırlandı.
26.04.2024 Gündem
Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı
Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak 2024? TCMB Merkez Bankası faiz kararı Nisan 2024
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak 2024? TCMB Merkez Bankası faiz kararı Nisan 2024 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı faiz kararı için araştırmalar hızlandı. Dolar, altın, borsa ve mevduat faizi yatırımcıları gözlerini Merkez Bankasına çevirdi. TCMB faiz kararı öncesinde, ekonomistler nisan ayı faiz beklentilerini de açıkladı. Peki, nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
24.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum
İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Sivasspor maçı öncesi İsmail Kartal harekete geçti. Tüm takımı toplayan ve özel bir toplantı yapan Kartal, 'artık istemiyorum' diyerek yeni kararını açıkladı. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray Kulübü, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 25 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.
20.04.2024 Galatasaray
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı!
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzincan'ın İliç ilçesindeki Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ihmalleri olanların ortaya çıkması için çalışacağının altını çizdi.
18.04.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını, baştan nasıl konuşulduysa öyle olacağını söyledi.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Mehmet Özhaseki: Evlerimizi hak sahiplerine etap etap teslim ediyoruz
Bakan Mehmet Özhaseki: Evlerimizi hak sahiplerine etap etap teslim ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
Çocuklar ceplerini doldurdu ama kalp çarpıntısına neden oluyor! Uzmanı uyardı ve tek tek nedenlerini sıraladı!
Çocuklar ceplerini doldurdu ama kalp çarpıntısına neden oluyor! Uzmanı uyardı ve tek tek nedenlerini sıraladı! Ramazan Bayramı namıdiğer Şeker Bayramı en çok çocukları sevindiriyor. Bayram harçlıkları alındı, çeşit çeşit şeker ve çikolatalar toplantı. Ağızlar tatlanırken, uzmanı yüksek miktarda şeker tüketimine dikkat çekti. Kardiyoloji Uzman Dr. Muharrem Arslandağ, “Çocuklarda kalp çarpıntısı, yetişkinlerde olduğu gibi birçok farklı nedenle ortaya çıkar” dedi ve şeker ve kafein tüketimine karşı aileleri uyardı.
12.04.2024 Yaşam
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti YSK, DEM Parti’nin itirazını kabul etti, Van’da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toplantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.