Burhan Doğançay

Burhan Doğançay

Son dakika Burhan Doğançay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burhan Doğançay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burhan Doğançay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burhan Doğançay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burhan doğançay gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 burhan doğançay haberi bulunmuştur. Tüm burhan doğançay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriye eski Büyükelçisine hırsızlık şoku!
Suriye eski Büyükelçisine hırsızlık şoku! Suriye eski Büyükelçisi Mehmet Orhan Aka'nın evindeki Burhan Doğançay'a resmettirdiği yarım milyon değerindeki tablo, kızı ve damadı tarafından sahtesiyle değiştirilerek çalındı. Hırsızlığı yapan kızı ve damadı, evden çaldıkları tabloyu antikacıya vererek müzayedede satmaya çalıştı. Çalıntı tablonun satılmaya çalışıldığı ihbarını alan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri büyükelçinin kızını gözaltına alırken, tabloyu da teslim alarak sahibine teslim etti.
14.08.2023 Haber
Eski Büyükelçi Mehmet Orhan Aka'ya büyük şok! Kızı ve damadı tarafından soyuldu
Eski Büyükelçi Mehmet Orhan Aka'ya büyük şok! Kızı ve damadı tarafından soyuldu Suriye eski Büyükelçisi Mehmet Orhan Aka'nın evindeki Burhan Doğançay'a resmettirdiği yarım milyon değerindeki tablo, kızı ve damadı tarafından sahtesiyle değiştirilerek çalındı. Hırsızlığı yapan kızı ve damadı, evden çaldıkları tabloyu antikacıya vererek müzayedede satmaya çalıştı. Çalıntı tablonun satılmaya çalışıldığı ihbarını alan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri büyükelçinin kızını gözaltına alırken, tabloyu da teslim alarak sahibine teslim etti.
14.08.2023 Yaşam
Ahu-Can Has Sergisi sanatseverlerle buluştu
Ahu-Can Has Sergisi sanatseverlerle buluştu Işık Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve küratörlüğünü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın üstlendiği Koleksiyonerler Işık’ta (Işık’lıKoleksiyonerler) serisinin ilki olan Ahu-Can Has Koleksiyonu Sergisi sanatseverlerle buluştu.
15.11.2018 Kültür Sanat
'Sanata sanat arası' Contemporary İstanbul’da
'Sanata sanat arası' Contemporary İstanbul’da Türkiye ve dünya çağdaş sanatının en iyi örneklerini bir araya getiren, uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul'da yeni bir projeyle yer alan Milliyet Sanat dergisi, ilke imza atacak. Fuardaki Milliyet Sanat alanında Türkiye’nin en önemli koleksiyoncusu kabul edilen iş adamı Erdoğan Demirören’in koleksiyonundan özel bir seçkinin yer aldığı video ziyaretçilere gösterilecek.
19.09.2018 Kültür Sanat
Burhan Doğançay'ın tablosu 850 bin liraya satıldı
Burhan Doğançay'ın tablosu 850 bin liraya satıldı Türk çağdaş sanatının usta isimlerinden Burhan Doğançay'ın "Red&Black Composition" adlı tablosu, 850 bin, Fahrelnisa Zeid’in "Mona" eseri 750 bin ve "Naughty Boy" isimli eseri ise 600 bin liradan alıcı buldu.
14.01.2018 Yaşam
Burhan Doğançay'ın tablosu 850 bin liraya satıldı
Burhan Doğançay'ın tablosu 850 bin liraya satıldı Türk çağdaş sanatının usta isimlerinden Burhan Doğançay'ın "Red&Black Composition" adlı eseri, 850 bin liraya satıldı.
14.01.2018 Kültür Sanat
Burhan Doğançay eserleri Viyana’da
Burhan Doğançay eserleri Viyana’da Avusturya’nın en önemli müzesi Albertina’da Burhan Doğançay sergisi, 6 Temmuz’da açılıyor. Sanatçının vefatından sonra yurt dışındaki en önemli sergisi olma özelliğini taşıyan seçki, 1 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek
18.06.2017 Magazin
Oturmak yok herkes ıslanacak
Oturmak yok herkes ıslanacak Dünya çapında bugüne dek 5 milyon izleyiciye ulaşan, müzik, su, dans ve akrobasinin bir araya geldiği Fuerza Bruta gösterisi, 26 Kasım'a dek Volkswagen Arena'da...
18.11.2016 Arşiv
Türk yatırımcılar için cennet gibi ülke: "Gelin mal satın"
Türk yatırımcılar için cennet gibi ülke: "Gelin mal satın" Türkiye'nin Taipei Türk Ticaret Ofisi Temsilcisi İsmet Erikan, Türk iş adamlarına Tayvan'da yatırım yapmaları çağrısında bulunarak, "İş adamlarımız Tayvan'a sadece mal almaya değil mal satmaya da gelsin. Bizim malımız Tayvan'a satılacak niteliktedir." dedi.
17.06.2021 Dünya
Yeni trend orijinal resim tablosu
Yeni trend orijinal resim tablosu Ev dekorasyonunda yeni moda orijinal resim tabloları.
27.01.2016 Arşiv
Çağdaş sanatı otelciliğe taşıdı
Çağdaş sanatı otelciliğe taşıdı Contemporary İstanbul’un konaklama sponsoru Avantgarde Collection, sanat ve otelciliği buluşturan bir konsepti yansıtıyor...
14.11.2015 Magazin
Temmuz geceleri eğlenceli geçecek
Temmuz geceleri eğlenceli geçecek Açık hava sahnelerindeki etkinlikler, sıcak yaz gecelerini keyifli hale getirecek. Jools Holland’tan Sezen Aksu’ya temmuz gecelerinde tansiyon yükselecek.
3.07.2015 Arşiv
Eserler görücüye çıktı!
Eserler görücüye çıktı! Bali Müzayede’nin ‘Kış Müzayedesi’ klasik ve çağdaş sanat eserilerinden oluşan 232 parçalık bir koleksiyonu satışa sundu...
20.02.2015 Magazin
İstanbul'da yeni bir sanat merkezi...
İstanbul'da yeni bir sanat merkezi... Odeabank'ın sanat hayatına kattığı O'Art, çağdaş ve modern sanatın önemli temsilcilerinin eserlerinin yer alacağı karma bir sergiyle açılıyor.
10.02.2015 Kültür Sanat
Türk ressamın eserine rekor fiyat
Türk ressamın eserine rekor fiyat Ömer Uluç'un 1978 yılında yapmaya başlayarak 1991 yılında tamamladığı eseri 900 bin TL'ye alıcı buldu.
21.01.2015 Kültür Sanat
İstanbul’da dört büyük sergi
İstanbul’da dört büyük sergi Bu hafta sonu, yaz sezonunda açılmış olan dört büyük sergiye yer vermek istiyorum...
18.07.2014 Arşiv
Müzik sergi salonunda!
Müzik sergi salonunda! İstanbul Modern, ülkemizde ilk kez görsel sanatlar ve müzik arasındaki etkileşimi aktaran bir seçki sunuyor...
1.07.2014 Magazin
Modern’de biletler Ülker’den
Modern’de biletler Ülker’den Yıldız Holding’in ‘Sizin Perşembeniz’ kampanyasıyla İstanbul Modern her Perşembe ücretsiz gezilebilecek...
4.04.2014 Ekonomi
Kes-yapıştırın en özgün eserleri
Kes-yapıştırın en özgün eserleri Kolaj günümüz imaj dünyasına bir alternatif sunarken yaşadığımız dünyanın gerçeğini hatırlatıyor ve görsel sanat anlamında da özgün ve farklı bir deneyim yaşatıyor...
14.03.2014 Arşiv
Modanın sanat aşkı
Modanın sanat aşkı Günümüz dünyasında modanın sanat akımlarından beslendiğini söylemek yanlış olmaz...
20.02.2014 Arşiv
Sanat görsel bir zevk mi yoksa yatırım aracı mı?
Sanat görsel bir zevk mi yoksa yatırım aracı mı? Son zamanlarda okuduğum makalelerde, yaşanan ekonomik krizlerin ve borsadaki çalkantıların sanatın iyi bir yatırım aracı olduğu tezini kuvvetlendirir nitelikteydi...
7.02.2014 Arşiv
85 yılın en seçkin eserleri!
85 yılın en seçkin eserleri! Antik A.Ş. Müzayede Evi 158 eseri satışa sunuyor
14.11.2013 Yaşam
Sanata yatırım yapıyor
Sanata yatırım yapıyor Kenan İmirzalıoğlu, kazandığı paraları sanata yatırıyor...
8.11.2013 Magazin
Güvenli liman altın değil...
Güvenli liman altın değil... Altın sert değer kaybıyla gözden düşünce...
22.07.2013 Ekonomi
İlklerin müzayedesi yarın!
İlklerin müzayedesi yarın! 'Çağdaş Türk Sanatından 100 seçkin eser'
23.05.2013 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Burhan Doğançay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burhan doğançay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.