Gazete Vatan Logo

Temmuz geceleri eğlenceli geçecek

Açık hava sahnelerindeki etkinlikler, sıcak yaz gecelerini keyifli hale getirecek. Jools Holland’tan Sezen Aksu’ya temmuz gecelerinde tansiyon yükselecek.

İstibdat Kumpanyası

Tiyatro İstanbul

7 Temmuz-8 Temmuz

Bornova Açıkhava Sahnesi-İzmir

Sultan Abdülhamid'in İstibdat Dönemi'nde bir tiyatroyu anlatan Barış Erdek'in yönettiği "İstibdat Kumoanyası" adlı oyun Levent Üzümcü, Aylin Kontente ve Uğur Bilgin'in performansıyla Tiyatro İstanbul adlı tiyatro grubu tarafından sahneleniyor.

Artium Sanat Evi Resim Müzayedesi

Bugün saat 15:00

Astoria AVM

Astoria AVM, Artium Sanat Evi’nin 100'üncü müzayedesine kapılarını açarak, sanatseverler için önemli bir etkinliğin parçası olacak. Artium Sanat Evi, yaz müzayedesini “Klasik ve Çağdaş” Türk resminin ustalarının seçkin eserlerine ayırıyor. Mübin Orhon, Burhan Doğançay ve Comet gibi büyük ustaların eserleri bu müzayedede beğeniye sunulacak.

Jools Holland -His Rhythm And Blues Orchestra Feat. Marc

7 Temmuz 2015-21:00

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

BBC 2'deki kült televizyon programıyla tanınan piyanist Jools Holland, en az programı kadar şahane orkestrasıyla ilk kez İstanbul'da...

20 kişilik dev orkestrayla doyumsuz bir eğlenceye hazır olun.

Haberin Devamı

Caz Festivali

Melody Gardot - Wojtek Mazolewski Quintet

6 Temmuz 2015 - 19:30

Sepetçiler Kasrı

İstanbul Caz Festivali kapsamında, 2013'teki festival performansıyla İstanbullu müzikseverleri kendine hayran bırakan Melody Gardot'nun zarif, güçlü ve karakteristik vokalinin yanı sıra yepyeni şarkılarıyla kıpır kıpır bir akşam sizi bekliyor. Gecenin açılışını ise, beşlisiyle birlikte, Polonya'nın en iyi caz müzisyenleri arasında gösterilen Wojtek Mazolewski yapıyor.

İki Kişilik Yaz

6 Temmuz-21:15

ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu

Dot, David Greig ve Gordon McIntyre'in yazdığı İki Kişilik Yaz adlı oyunu 27'nci Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları kapsamında seyirciyle buluşturuyor. Oyunun teması iki yaralı karakterin tesadüf eseri karşılaşması üzerine kurulu..

Cem Adrian

10 Temmuz-22:30

Beyoğlu Hayal Kahvesi

Farklı ses rengiyle dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian, yeni albümü "Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum" ile 10 Temmuz'da Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde hayranlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

İstanbul Dervishes - Sema Ayini

9 Temmuz-19:00

Hodjapasha Gösteri ve Etkinlik Merkezi

Modern zamanlar dervişleri olarak adlandırılan İstanbul Dervishes'ın düzenlediği Sema Gösterisi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Hocapaşa Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor. Canlı tasavvuf müziği ve 360 derece Video Mapping eşliğinde büyüleyici atmosferde bu sema gösterisi kaçırılmaz...

Sezenli Yıllar

14-15 Temmuz-21:15

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Son kırk yıldır hayatımızın fonunda hep onun sesi ve müziği vardı. Olağanüstü sesi, unutulmaz besteleri, şarkılarında insanın iç dünyasındaki serüvenine dair gözlemleri, dünyanın baş döndürücü hızına yetişme çabası, Türkiye’nin siyasi ve kültürel iklimin değişiminin birinci elden tanıklığının da yer aldığı 40 yıla damga vuran o müthiş şarkıları benzersiz bir ekibin işbirliği ile hayat buluyor. Most Production farklı disiplinlerden isimleri bir araya getirip hazırladığı Sezenli Yıllar izleyicilerin de katılacağı görsel ve müzikal sürprizlerle dolu bir şov olacak.

Haberin Devamı

Fatoumata Diawara Roberto Fonseca

8 Temmuz-21:45

Feriye Lokantası

Buena Vista Social Club ile dünyayı turlayan Kübalı caz piyanisti Fonseca ile Damon Albarn'dan Herbie Hancock'a kadar sayısız isme eşlik eden Diawara, 8 Temmuz'da Feriye Lokantası'nda sıcak ve ritmik bir Afro-Latin müzik akşamı için bir arada.