Gazete Vatan Logo

Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği

Adana Demirspor Kulübü, Hatay'ın Belen ilçesinde okuyan öğrencilere spor malzemesi göndererek çocukların yüzlerini güldürdü.

Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği

Hem gençlerin gönül verdikleri sporu yapması hem de Adana Demirsporlu yeni nesiller yetişmesi için Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ellinden gelen desteği sağlayan Adana Demirspor Başkan Murat Sancak, 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen öğrencilere spor malzemesi desteği sağladı. Öğrenciler Başkan Sancak'a sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

Hakan Toytekin'in haberine göre; Eğitimhane Instagram hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Hatay’ın Belen ilçesinde okuyan öğrencilerimizin yüzlerine tebessüm olan, hepsini teker teker en ince ayrıntısına kadar düşünüp kendi futbolcularının kullandıkları malzemelerle eşdeğer kalitede onlarca spor malzemesi gönderip bizlere iyinin, iyiliğin daha önemlisi umudun hâlâ var olduğunu gösteren güzide kulübümüz Adana Demirspor’un saygıdeğer Başkanı Sn. Murat SANCAK Bey’e öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.