Performansta yeni trend: cinsel anti-aging

Gençlik yıllarınızdaki cinsel güç ve performansa sahip olmak artık düş değil. Günümüzde cinsel bölgeyi canlandıracak, gençleştirecek, fit hale getirecek pek çok tedavi seçeneği var. Bu tedaviler sayesinde sertleşme kalitesi, cinsel istek, boşalma süresi, penis dokusu ve şeklinde gençleşme yaşayabilirsiniz.

Hedef cinsel gücü ateşlemek olmalı

Cinsel bölgeyi çevreleyen cilt, cilt altı dokuları, sinir ve damar sistemleri normal yaşlanma süreci ve çeşitli hastalıklar ile yıpranıp zedeleniyor. Sigara, alkol, hareketsizlik, beslenme yanlışları, ödem, yağ fazlalığı ve stres hormonları da cinsel bölge sağlığını olumsuz etkiliyor. Bu durum özellikle 40 yaş üzerinde sertleşme sorunu, erken veya geç boşalma, cinsel isteksizlik, penis eğrilikleri, peniste plakların oluşması, penis ve çevresinde ağrı, cilt yaşlanması sürekli gibi sorunlar yaratıyor. Cinsel anti-aging'te cinsel bölge yapılarını canlandırmak ve cinsel performansta gençleşme yaşamak hedefleniyor. Keyifli, kaliteli ve uzun yıllar tadını çıkarabileceğiniz bir cinsel yaşam için neler yapabileceğiniz öğretiliyor.

Haberin Devamı

Cinsel performansa gençleştirici bakım

Cinsel anti-aging uygulamaları sağlık risklerine, yaşam şekline, cinsel performansa ve var olan cinsel şikayetlere göre şekillendiriliyor. Kronolojik yaştan çok biyolojik yaş önemli. 35 yaşında çok stresli, aşırı alkol tüketen, göbekli bir erkeğin biyolojik yaşı 55 yaşında olabiliyor. Bu durumda takvim yaşı genç olsa da cinsel fonksiyonlar yaşlanma sürecine giriyor. Dolayısıyla çok genç yaşlardan itibaren gerektiğinde cinsel gücü ateşleyecek kürlerden faydalanabilirsiniz. Cinsel anti-aging özellikle 40-45 yaşından itibaren erkeklere cinsel performansı "güncelleme" imkanı sunuyor.

Cinsel anti-aging ile neler sağlanıyor?

* Yüksek kaliteli sertleşme ve performans

* Optimal (aşırı erken veya geç olmayan) boşalma süresi

* Sağlıklı testosteron seviyeleri

* Cinsel güç ve libido

* Düzgün şekilli ve boyutlu penis

* Penis plaklarının-Peyronie hastalığının tedavisi

* İdrar yolu ve prostat sağlığı

Haberin Devamı

* Penise giden damar ve sinirlerde canlanma

* Kas eğitimi ile kontrollü boşalma

* Daha dik ve fit duran penis

* Penis cildinde gençleşme, kollajen-elastin üretimi

* Cinsel yolla bulaşan hastalıkların tedavisi

* Cinsel bölge dokusunda oksijenlenme ve detoks

Testosteron desteği

Orta yaşlardan sonra oluşan cinsel isteksizliğin en önemli nedeni testosteron hormonu düşüklüğü. 30'lu yaşlardan itibaren yılda %1 oranında düşen bu hormon 50'li yaşlarda libido kaybı, moralsizlik, sinirlilik, göbeklenme, kıllanmada düşüş gibi şikayetler yaratıyor. Bu durumda kanda erkeklik hormonlarının kontrol edilmesi ve eksiklik durumunda hormon yerine koyma tedavilerinin uygulanması gerekiyor. Testosteron takviyeleri hem cinsel isteği ateşliyor, hem de sertleşme kalitesinde ve boşalma süresinde artış yaratıyor. Metabolizma hızlandırıcı ve kilo vermeye yardımcı etkileri de var.

Penis ütüsüyle yepyeni damarlar

Penis damarları erkek vücudunun en küçük damarları arasında. Bu nedenle yüksek kan şekeri-kolesterol fazlalığı (tansiyon ile sigara) aşırı alkol, sağlıksız beslenme, kilo fazlalığı gibi problemler ilk etkilerini penis damarlarında gösteriyor. Sertleşememe veya sertliği hemen kaybetme başlıyor. Teknolojik gelişmeler sayesinde penis damarlarındaki hasarları onarmak artık mümkün. Penis ütüsü ile var olan damarsal yetmezlik, sinir ileti kusurları ve cilt yaşlanması geri dönüştürülebiliyor. Yeni damar-sinir ve cilt dokusu (kollajen-elastin) gelişimini destekleniyor. Prostat enfeksiyonları, kronik cinsel ağrı ve cilt yaşlanması tedavi edilebiliyor. Damarsal risk faktörleri, şeker hastalığına bağlı damar/sinir hasarı ve sigara alışkanlığı olan tüm erkeklere öneriliyor.

Haberin Devamı

"Fit" penis nedir?

Cinsel bölgeyi bir ağ tabakası gibi çevreleyen kas yapısı erkek cinselliğinde çok önemli işlevlere sahip. Bu kaslar aşırı az veya çok çalıştığında idrar kaçırma, cinsel ağrı, prostat enfeksiyonları, cinsellikten zevk alamama görülüyor. Bu kaslar doğru çalışmadığında erken veya geç boşalma da oluşabiliyor. Günümüzde tam anlamıyla bu kasların gücünü ölçmek ve kuvvetlendirmek mümkün hale geldi. 15-45 dakika süren pelvik biofeedback çalışmaları ile klinik ortamda bu kaslar ile peniste boşalma ve sertleşmede görev alan kavernöz kası yönetmeyi öğrenebiliyorsunuz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR