İnanılmaz gece

Otuzdört maçlık bir maratonun son 90 dakikasına, hatta uzatmalarına kalan müthiş bir mücadele... Şampiyon olan kadar olamayanın da alkışlanacağı, bugüne kadar görülmemiş bir şampiyonluk yarışı...

Haberin Devamı

Otuzdört maçlık bir maratonun son 90 dakikasına, hatta uzatmalarına kalan müthiş bir mücadele... Şampiyon olan kadar olamayanın da alkışlanacağı, bugüne kadar görülmemiş bir şampiyonluk yarışı. İşi son maça bıraktığınız zaman her sürprizin yaşanması doğal. 'F.Bahçe son maçta bu işi bırakmaz' diyenler, futbolda nelerin olabileceğini dün gece bir kez daha görme fırsatı buldular. G.Saray son 90 dakikada kazaya kurban gitmemek için üstüne düşeni yapü, Kayseri'yi geçmeyi başardı.

Aslında G.Saray maça hırslı ama biraz gergin başladı. Bu tedirginlik şüphesiz Beşiktaş maçındaki kadar değildi. Çünkü A.Sami Yen'de oynamak sarı-kırmızılılar için çok pozitif bir etken. Başlangıçta belki mükemmel bir oyun değildi, zaman zaman pas hataları izledik ama kulaklar Denizli'deyken çok mükemmeli beklemek zaten doğru değil... Yine de maç boyunca rakibine sadece 1 net pozisyon vermek ve 3 tane golü bulmak, bir o kadar da kaçırmak bir futbol takmı için güzel bir gösterge.

Hepsi aslan gibiydi
Dünkü galibiyette Hasan Şaş önemli aktörlerden birisiydi. Kazanmak için elinden gelen her şeyi ortaya koydu. Keza kaptan Hakan... Tabii golleri atan oyunculardan ikisine imza atan Sabri iyi olanların başında. Lig bitti ama Sabri yeni başlıyor gibiydi. İliç, belki verebileceğinden daha azmi verdi ama attığı gol fırsatçılığının bir göstergesiydi. Dün az pozisyon gelmesine rağmen Mondragon'un kalede önemli bir güvence olduğunu izledik. Defansta Song'un yokluğunda Tomas aslanlar gibi oynadı. Uzun bir aradan sonra Orhan, Beşiktaş maçındaki tatsızlıklardan sonra Cihan görevlerini iyi yapan oyunculardı. Ergün maçın başmda beklenenden daha fazla pas hatası yaptı ve şampiyonluğun altında çok önemli bir imzası bulunan Hasan Kabze... Sonradan oyuna girince çok daha şanslı. Dün kötü oynamadı ama yakaladıklarını kaçırmakta bonkördü. Ama geçen hafta attıkları zaten yetti de arttı.

Kayseri lig için iyi bir takım. İyi mücadele ettiler ama G.Saray'dan puan alabilecek kadar iyi değillerdi. 3 farklı skor doğal sonuç. Son 90 dakika diyoruz ama aslında geçen hafta 90+3'te Kabze ile gelen gol şampiyonluğun habercisiymiş. Bravo G.Saray... Her türlü şarta rağmen inanılmazı başardığın için.

DİĞER YENİ YAZILAR